Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen költözni? Rettegek.

Terhesen költözni? Rettegek.

Figyelt kérdés

Idén jutottunk oda, hogy végre saját házat vegyünk.

Mellette gyereket is régóta akartunk, de albérletbe nem. Aztán hogy végre oda jutottunk, hogy idén költözzünk úgy voltunk vele a baba projektet is elkezdjük, mindenki a környezetünkbe azzal riogatott, hogy akár hónapok évek is lehetnek mire összejön. Hát nekünk elég lett hozzá egyetlen egy védekezés nélküli együttlét, így most ott tartunk, hogy már 23 hetes vagyok, megfelelő otthont meg csak nem rég találtunk, ez az ügyintézés baromi hosszadalmas, kb karácsony lesz mire kulcsot kapunk, és még akkor akarunk pár dolgot apróságokat kicserélni, festeni. Pénz nem akadály, így haladunk majd ezekkel, de azért csak idő. Így kb január lesz mire pakolhatunk, február közepén meg szülök.

Tudom, mi "intéztük" így, de én nagyon ki vagyok ettől, hogy fogom bírni fizikailag is,néha sírok esténként emiatt, próbálok pozitív lenni , de nem megy.

Ti költöztetek? Hogy ment?

2018. okt. 22. 18:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
33 hetesen kaptuk meg a kulcsokat a lakáshoz, akkor kezdtük a felújítást. Nem cipekedtem, nem emeltem, csak itt be pakoltam, ott ki pakoltam. Sokat szaladgáltunk bútorokat venni, festékboltba, csempét választani, közüzemeket átiratni. Pörgős volt nagyon, minden este hulla fáradtan estem be az ágyba, de azért figyeltem, hogy pihenjek közbe, ne hajtsam túl magam. Volt, hogy a padlón a szőnyegen terültem el pihenni míg a konyhában burkoltak vagy vízvezetéket szereltek. 37 hetesen költöztünk be, utána már csak apránként csinosítgattam a lakást, bepakoltam a kórházi táskát, kimostam a babaruhákat. Végül 41 hetesen szültem.
2018. okt. 22. 21:13
 12/17 anonim ***** válasza:
De miért kell emiatt rettegni? Feleségem is utolsó hónapban volt amikor költöztünk. Nyilván nem ő cipelte a cuccokat. Te se emelj nehezet, pihenj sokat ha úgy érzed az kell.
2018. okt. 22. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Úgy alakult a terhességem, hogy a 11. héttől szigorúan feküdnöm kellett a legvégéig. 3 hónapot kórházban is voltam. Csak wc-re és egy zuhanyra kelhettem fel. És a végén költöztünk is.

Semmit, de semmit nem tudtam még összepakolni sem. A család, és a barátok segítettek, én csak feküdtem, és szóban irányítottam őket... A másik házat is ők készítették elő, ők takarították ki. A bútorokat mind a netről kerestem ki, és rendeltem meg. Semmit sem láttam élőben, vásárlás előtt. A babánk összes cuccát ugyanígy szereztük be. A leges-leg végére készültünk el, annyira, hogy az egyik házból mentem el szülni, és a másikba vittük haza a babánkat. Csak akkor láttam én is mindent élőben...

De nem érdekelt. Csak a babánk volt a fontos. Szerencsére így át tudtunk hidalni mindent. Igaz, kb. 1 hónapig nem találtam semmit a saját házunkban, de megfogadtam, hogy nem fogok ezen idegeskedni, mert nem akarom, hogy a kislányom ilyennek ismerjen meg. Csak rá koncentráltam.

2018. okt. 22. 23:01
 14/17 anonim ***** válasza:
Sokan költöznek terhesen, miért kell ezen ekkora hisztit csapni ?
2018. okt. 23. 00:34
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, jó látni, hogy sokan megoldottátok. És sokan ilyen lazán :)

Nekem generalizált szorongásom van, és ez a helyzet most nagyon kihozta, de a baba miatt próbálok nem idegeskedni.

2018. okt. 23. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi is költözés alatt állunk, holnap indítják a szülést, tegnap még az új lakást takarítottam. A tényleges költözés 1 hét múlva fog megtörténni az újszülött babával.

Túl kell rajta esni.. és te még jobb helyzetben is vagy.. kevesebb hisztit több kitartást :)

2018. okt. 24. 17:33
 17/17 A kérdező kommentje:

Update.

Január 5 költöztünk be , és január 28, 2 héttel a kiírt időpont előtt megérkezett a kislányunk :)

Így eléggé kicentizve de rendbe lettünk :)

2019. máj. 1. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!