A 34. hétig mennyit híztatok?
Csak annyit, amennyi a baba súlya volt.
-3 kg-al szültem, tehát ennyit fogytam magamról terhesség alatt. Mondjuk én eleve túlsúllyal kezdtem a terhességet. Egyébként közel 4 kg-al született meg a kisfiunk. A 33. hetes uh-n 3000 grammra saccolták a fiunkat, tehát ennyi plusz súly volt rajtam, illetve a többi, amit ilyenkor még kitesznek a terhességgel összefüggő dolgok.
4 kg-val voltam több, de valójában fogytam én is. Remelem most is így lesz, életem legjobb “fogyokuraja” volt.
Mint az egyik korábbi válaszoló szinten túlsúllyal kezdtem. Nekem a szoptatás alatt is rengeteg kg lement
9 kilonal jartam 34 hetesen, most 37 hetesen 11,5kg. Meg egy-masfel kilora szamitok, nem erzem, hogy gyorsabban hiznek most, mint eddig.
Nekem ez jo hizas, en nem orulnek neki, ha ettol kevesebb jonne fel, mert vekony vagyok. Harmadik baba, szep meretekkel, az elozo szuleseknel is rolam 10 kilok mentek le egybol es 4 kg koruli babak lettek.
Szerintem inkabb az fogy ilyenkor, vagy nem hizik, akin mar teherbeeseskor megvan a tartalek, vagy dietaznia kell, esetleg extrem merteku, elhuzodo a terhessegi hanyasa van. En ezt nem irigylem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!