A 9 hónap alatt, melyik hónapba/hetekbe nőtt a legnagyobbat a hasatok? 😊
Figyelt kérdés
2018. okt. 21. 10:38
1/10 anonim 

válasza:

A 8.-ban, előtte mondhatni nem is volt, még a rendes farmerjeimet hordtam.
5/10 anonim 

válasza:

7. Előtte egész kicsi volt, aztán kb 4 hét alatt + 4 kg. Utána már semmi számottevő.
8/10 anonim 

válasza:

7. hónapban kezdett el ténylegesen látszani addig meg mintha kövérebb lettem volna és jól bekajáltam volna. 😅
9/10 anonim 

válasza:

Utolsó két hónapban:) Vicces volt, mert hátulról senki meg nem mondta volna, hogy terhes vagyok, elölről meg tolattam:D
10/10 A kérdező kommentje:
En jelenleg a 6dik hónap közepén járok már, és a hasam nekem se valami nagy, inkább mintha teli ettem volna magam. Így kíváncsi leszek, hogy mint legtöbbötöknél nekem is nőni fog e jelentősen a 7dik hónapba.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!😊
2018. okt. 21. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!