Abortusz után meddig normális a vérzés, barnás folyás?
Figyelt kérdés
mert nekem 2 hete volt missed ab-om és naponta kétszer megjelenik ilyen barnászerű folyás,de néhol vérzés is!inkább pecsételős,gyenge vérzés,barnázás..(ez lenne a tisztulási idő?) a másik ami aggaszt,h egyszer "megvan" egyszer nincs..van mikor órákig semmi,aztán megint előjön a folyás.. ez normális? a doki azt mondta,h akkor van baj,ha hőemelkedés,láz jelentkezik! és ha elhúzódó,darabos vérzés van!! a 2 hét már elhúzódónak számít? és mi is az a darabos vérzés pontosan? szerintetek elmenjek nőgyógyászhoz? vagy csak én aggódom túl a dolgot?2010. jún. 24. 12:48
1/10 anonim válasza:
Szerintem 2 hét még teljesen normális, a gyermekágyi vérzés is sokáig tart (bár az nem ugyanaz). Tisztul a méhed. Ha 1 hónál tovább tart akkor mindenképpen fordulj orvoshoz!
2/10 anonim válasza:
A darabos vérzés azt jelenti, hogy bő vérzés mellett alvadt vérdarabok is ürülnek. az enyhe vérezgetés, barnázás még normális. ahogy a doki is mondta, akkor van baj, ha láz van, bűzös darabos, bő vérzés. ha nem múlik el egy héten belül, keresd fel a dokit mindenesetre.
3/10 A kérdező kommentje:
mire megjöttek a válaszok már el is múltak a tünetek!:) mindenesetre köszönöm a kommenteket!!
2010. jún. 28. 15:20
4/10 anonim válasza:
Missed ab. miatti műtét után normális az, ha hőemekedés van? A kórházban azt mondták, csak a lázzal kell foglalkozni, meg ha 37,7 fölé megy a testhőmérséklet. Van valakinek ilyen tapasztalata?
5/10 anonim válasza:
Ha neked alapból alacsonyabb a testhőd és pont a műtét után lép fel hőem., az nem normális, gyulladásra vagy szövetvisszamaradásra utalhat. Nekem is ilyesmi volt, nagyon jól tettem, hogy visszamentem az orvoshoz. Tedd te is ezt!
6/10 anonim válasza:
Visszamentem a műtét utáni 5. napon a hőemelkedés miatt, írt fel az orvos Ergam cseppet és antibiotikumot. Amíg az Ergamot szedtem, nem volt hőemelkedés, de ahogy elfogyott 3 napja a csepp, visszajött. Félk, hogy nem sikerült teljesen a műtét (2 hete volt).
7/10 anonim válasza:
nekem 4 napja volt abortuszom, elhalt az embrio ezert kellett vegrehajtani. verzesem ugy tunik elmult, visoznt fajdogal az alhasam, foleg wc-zesnel, es ma 37.2 volt a hoemelkezesem, de lehet h a melegtol lenne?
8/10 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok azóta? Utolsó író: Lement a hőemelkedés? Mi okozta? Nekem 3 napja volt abortuszom és 2 napja jó esetben 37 a hőm. Lázam nincs. Nálatok is így volt? Kell orvoshoz menni? Ja és mintha úgy érezném a méhem húzódna össze vagy feszülne. Ki tapasztalt még ilyet?
9/10 anonim válasza:
Utolsó, nekem is ugyanez volt, hőemelkedés, feszülő érzés, alhasi puffadás. Én visszamentem a dokihoz, aki műtött, mert nem éreztem jól magam. Nálam folyadék maradt vissza a méhemben, benntartottak egy éjszakára, antibiotikumot kaptam vénásan meg méhösszehúzó injekciót.
10/10 anonim válasza:
Köszönöm a választ! Voltam ma a kórházban de haza invitáltak mert hogy ez normális. Ha majd 38 lesz a lázam vagy nagyon görcsölök akkor hívjak mentőt! Így haza jöttem. Jobban is érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!