Abortusz utani pecsetelo verzes baj lehet?
Figyelt kérdés
Korabban feltettem ezt a kerdest es kaptam valaszokat azzal egeszitenem ki, hogy az abortusz utan voltam vizsgalaton , egy hetre ra. Akkor megvizsgalt az orvos es nem talalt semmit ami bentmaradt volna a mehemben. Igazan nem is faj, ez nem igaz , hanem olyan mintha nagyobb lenne, duzzadtabb a hasam, nem tudom igazan leirni mi ez az erzes.. erzem hogy van, ez a legmegfelelobb.. ez volt amit korabban feltettem : Abortusz utani negyedik heten szerelmeskedtunk eloszor. 5 heten megjott a menstruaciom. Ket het telt el a menszesz ota es azota elkezdett fajni a mehem. Nem is igazan faj, csak ugy erzem.. haromnaponta van egy kis barnas verzesem. Felek, hogy valami baj van. Hogy majd kesobb nem lesz gyerekem. Felek szerelmeskedni.. nehogy baj legyen.2008. nov. 27. 22:22
1/3 anonim válasza:
Hívd fel az orvost, vagy menj el hozzá. Vagy egy nőgyógyászhoz. Ő biztosan többet tud mondani, és segít ha baj van és elvégzi a megfelelő vizsgálatokat.
Amúgy szerintem ne aggódj, ez normális - ilyen esetben.
2/3 anonim válasza:
nem volt sose abortuszom ugy hogy nem igazan tudom de az szerintem nem normalis, hogy minden 3 ik napon verzel, mindenkeppen beszelj az orvossal szerintem ez lelki eredetu dolog nalad! bent maradni szerintem nem maradt bent semmi mert akkor nem csak pecsetelnel hanem eros verzesed lenne!
3/3 anonim válasza:
ne aggódj mert ezek a tisztulás jelei.sajnos volt már abortuszom és tudom hogy milyen amikor az embert nem 100%-ig tisztitják ki.engem ahogy kiengedtek másnap a mentő jött értem az iszonyatos-elviselhetetlen görcs,erős vérzés miatt.akkor derült ki hogy hagytak még bennem....így egy gyógykaparást is rámhúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!