Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mire vigyázzak, hogy ne...

Mire vigyázzak, hogy ne legyen baj az első 3 hónapban?

Figyelt kérdés
Reggel teszteltem, és hála pozitív lett, de nyáron volt egy vetélésem. Tudom pozitívan kell gondolkodom, és ne emeljek nehezet, de ha tudtok még valami hasznos tanáccsal szolgálni, kérlek írjátok meg. Valakitől azt hallottam, hogy jobb ilyenkor tusolni, ez igaz? Mert én imádok egy tele kád forró vízben ülni, akár két órát is.
2008. nov. 5. 07:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A forró vizet azért kerüld el,mert az tényleg nem jó.Ha bele is akarsz ülni a kádba,akkor kellemes legyen,ne forró.

Van aki azt mondja nem lesz baja,de én pl csak zuhanyoztam,és azt sem forrón.Nekem is volt vetélésem.Ne szaladgálj ezerrel,kell a mozgás a séta ,de azért pihenj is ha teheted,vagy ha elfáradsz .Én szedtem Elevitet,és volt elején egy kis barnázás így hormonkészítményt is,időben mentem.Szval ha lenne nálad is,akkor inkább m,enj el,legyen egy felesleges út,minthogy baj legyen.Amúgy semmi extra,a változatos egészséges étkezés szépen hangzik.de nem biztos hogy mindenki tudja tartani,a lényeg,annyit vállalj amennyit érzel hogy bírsz.

Gratulálok!!

2008. nov. 5. 07:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia

A tele kád forró vizet nagyon mellőzd mert vérbőséget okoz és elvetélhetsz.

Én a vetélés utáni terhességemnél utrogestant kaptam

2008. nov. 5. 07:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Mindenképp konzultálj azonnal az orvosoddal. Ha már volt egy vetélésed, valószínű Utrogestant kell szedned.

Jó lenne tisztázni, mi volt a vetélés oka. A legtöbb esetben a magzat nm életképes. Akkor csinálhatsz bármit... A maradék kis esetben az anya hormonháztartása a felelős, amit a gyógyszerrel meg tudnak támogatni. Ha szervi elváltozás miatt nem maradt meg az előző, azt mondta volna az orvos.

Ne izgulj, bízz, és vigyázz magadra.

Semmi szex! Tilos az orgazmus, a mell ingerlése, mert méhösszehúzódásokat okoz.

Szedjél Vitamint, magnéziumot!

Minden egészséges terhességnél:

- 37 fokos vízben fürödhetsz, mert a túlhevülés károsíthatja a magzatot. n először vacogtam, de hamar meg lehet szokni. (Előtte 41 fokos vízben fürödtem). Vegyél egy vízhőmérőt. Úgy is kell majd a babának is.

- Semmi alkohol, cigi

- Kevés kávé: Napi max 3 csésze

- Semmi súlyemelés

- Kerüld a vércukrot nagyon megemelő ételeket

- Ne szedj gyógyszereket

- Pihenj sokat

- Ne egyél nyers húst, füstölt húst, szalámit, kolbászt

Ha a magzat életképes, úgyis megmarad. De feltétlen doki!

Sok sikert, könnyű szülést!

2008. nov. 5. 08:04
 4/4 anonim ***** válasza:

szia!

amiket előttem írtak azok nagyon fontosak! Fogad meg őket mert hasznos!

Sok boldogságot!!!

24 hetes

2008. nov. 5. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!