Sok ülés nem tesz rosszat a babának?
30 hetes terhes vagyok és irodai munkát végzek.
Eddig fel sem merült bennem, csak az egyik nap riogatott vele ismerős, hogy a babának árthat a sok ülés.
Azt észrevettem, hogy ha fekszem, akkor elég nagy buli van odabent. Az egész napos ülés nem korlátozza a mozgásban?
Az egyik ismerősömnek a dokija megtiltotta, hogy 32. hét után dolgozzon. Szintén irodai munka. A csaj alacsony, 150 cm, a hasa hatalmas volt, és azt mondta az orvosa, hogy nagyon nyomja a hasát és nem jó a babának.
Én is ülő munkát végeztem, az elsővel 29 hetesen a másodikkal 34 hetesen dolgoztam utoljára. Senkinek semmi baja.
Szerintem éreznéd. Én pl 29 hetes vagyok és bizony már az első trimeszterben sem bírtam túl sokat ülni. Most meg aztán végképp nem.. valahogy úgy nő a méhem, hogy nyom valamit, ami fáj a hosszantartó üléstől.
De egyértelműen jelez a szervezetem.
Szerintem ne aggódj, ha neked nem kényelmetlen akkor a babának sem.
Azt jelzi a szervezeted ha nem jó
Nekem a 37. Hétig dolgoztam, semmi bajom nem volt
Lányomnak sincs
Felálltam gyakran
13 hetes voltam, mikor végig ültem egy lakodalmat... már a második óra után elkezdett feszülni, görcsölgetni a hasam
(Második terhesség)
emiatt pont azon gondolkodtam,hogy bírják ezt, akik napi 8órában ülnek....ha nekem már 13.hetesen jelzett,hogy nem túl jó neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!