Rosszat jelent?
Figyelt kérdés
Napok óta korognak a beleim, lehet butaságot írok de mintha a méhemnél fortyogna? Hasmenésen is van. 7hetes kismama vagyok
Ez gyakori másnál is? Kicsit félek, mert már 2x elvetéltem 😣
2018. márc. 2. 18:47
1/2 anonim válasza:
Szia 12 hetes kismama vagyok nekem is van több napja vagy talán már 1 hete is. Kedden voltam orvosnál és rákérdeztem azt mondták ez nem probléma. Nekem ez mellé sokat fáj a hasam meg szúrkál és nekem nem hasmenésem van hanem székrekedésem ! Ne aggódj nem lesz baj!
2/2 anonim válasza:
Nekem a hasmenés terhességi tünet szokott lenni. De az is lehet, hogy benyaltad ezt a hasmenős vírust, nekem is sikerült 8 hetesen, első terhességnél 14 hetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!