Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvileg 8 hetes terhességem...

Elvileg 8 hetes terhességem (menstruáció szerint) az UH szerint 6+4 hetes, ez rosszat jelent?

Figyelt kérdés

Lehetséges, hogy nem fejlődik rendesen? LH tesztet is használtam, úgyhogy olyan sokkal nem foganhatott később.

Behozhatja a "lemaradást", vagy ez lehet előjel egy vetélésre? Sajnos már volt...

2018. júl. 14. 22:43
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Attól függ. Maga a baba volt 6+4 hetes, vagy az egész terhesség? Ha előbbi, akkor teljesen jó, vannak olyan dokik akik így számolnak. Hány mm volt?
2018. júl. 14. 23:21
 2/7 A kérdező kommentje:
A baba mérete szerint 6+4 hetes. CRL:7,1mm
2018. júl. 14. 23:26
 3/7 anonim válasza:
2 hete voltam uh.n most 10 hetes terhes vagyok akkor voltam 8 menstruaciom szerint ,UH-an viszont 6-2 napos voltam a baba merete 6,4 mm hasonlo kerdesek kavarogtak bennem 2 het mulva ismet UH remelem minden rendben lessz.
2018. júl. 15. 06:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Szívhang volt?
2018. júl. 15. 08:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, szívhang is volt. Csak kisebb a vérzéstől számított koránál.
2018. júl. 15. 09:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálam mindhárom terhességemnél így volt, h 2 héttel kisebbek voltak. Amúgy elég 1mm elmérni és ilyenkor az még nagy eltérést mutathat. Ha van/lesz szívhang és fejlődik akkor rendben lesz. Most várom a harmadikat és tökre bennem maradt h 8+6 nál kereken 5mm volt, én is megvoltam ijedve de széoen fejlődött, a 12 hetes uh-on is lemaradásban volt viszont a 15hetesre a mérete korának megfelelő volt már. Szóval nyugi.
2018. júl. 15. 09:14
 7/7 anonim ***** válasza:
33%
Hat elvileg egy nap 1 mm-t nőnek. Ha biztosan tudod a fogantatást akkor ez sajnos nem jó jel :(
2018. júl. 15. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!