37 hetes 5 naposan 3-ad fokban érett lepény Kicsi magzat amit nem értek miért és elviekben 2 hetes lemaradás?!
Sziasztok.
37+5 naposan azaz tegnap előtt mert ma vagyok 38 hetes voltam ctgn.
Utána az uhn az sztks dokim az alábbi adatokat írta:
Bpd:90mm
AC:308mm
HC:338mm
Fl:67mm
Fejvégű fekvés,kevés magzatvíz és 3-ad fokú lepény a mellső falon
Becsült súly:2650 gramm
Azt mondta jó elérte a 2.5 kilót ennek ellenére a leletre kézzel odaírta a felső sarokba felkiáltójel lel hogy kicsi súlyú magzat...
És csak azt hangoztatta hogy kicsi és 2 hetet le van maradva
Hétfőn megyek megint ctgre
De ő az sztks orvosom egyébként van fogadott akihez átjárók ő eddig azt mondta szép súlya van korának megfelelő.
(Csak a ctgket csinálom itthon sztkba de a fogadott dokimhoz meg járok be a kórházba és most legközelebb 12-én megyek.
Ő eleve máshogy számol mint az sztks .
A fogadott dokim szerint 23-a a nagy nap
A sztk meg nov 2
Miközben már 37 hetes gravida vagyok és az sztks orvosom is ezt írta a papírra..
Holott akkor eleve kizárt a nov 2...
De mindegy is mert 4dn meg 20-a volt a kiírás és nagyjából az megegyezik a fogadott dokimeval..
Úgyhogy ahhoz számolom magam
A lényegi kérdés hogy szerintetek meddig húzom még ki a lepennyel kevés magzatvízzel a baba fekvesevel ?
Illetve miért lenne kis súlyú a magzatom mikor kerekítve 2700 gramm..
Annyira kevés nem lehet a magzatvìz, mert nekem amiatt 38+2 naposan azonnal indìtottàk.
Súlybecslésre nem nagyon lehet mit adni, nekem 2600-ra tippelték aznap délelőtt, 2950 lett.
Nem kicsi màr, az se nagy baj, ha megszületik. Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!