Mélyen tapadt lepény - ugye jó eséllyel feljebb húzódik?
12 hetes ultrahangon voltam a héten. A szonográfus mondta, hogy hátsó falon, mélyen tapadt a lepény, de akkor még nem tudtam, hogy ez gondot okozhat, ezért nem kérdezősködtem. Itthon néztem csak utána, hogy ez sokszor lepényleváláshoz, koraszüléshez vezethet, és gyakori a császár.
Nekem a szonográfus erről semmit nem mondott, azt se mondta, hogy pihenjek vagy kíméljem magam - mondom, nekem akkor fel sem tűnt, hogy ez valami gondot jelentene, csak tárgyilagosan közölte, hogy "mélyen tapadt". Arról nem mondott semmit, hogy a méhszájat fedi vagy eléri-e. A leleten ennyi áll, hogy "placenta a hátsó falon, mélyen tapadt".
Ha fedné a méhszájat, az ott állna a papíron? És ha különösebben kímélnem kellene magam, azt csak mondta volna, nem?
És a lényeg, ha most 12 hetesen mélyen is van, elég jó esély van rá, hogy majd feljebb húzódik és elkerülhetem a császárt is akár, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!