Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6-7 hetes terhes vagyok és...

6-7 hetes terhes vagyok és megfáztam. Lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
Most kezdte a fiam az ovit és haza hozza sajnos,nem tudok mit tenni. Már mióta kiderül,hogy terhes vagyok azóta tart,illetve már kezdett elmúlni de megint visszakaptam. Dokinál voltam gyógyszert nem adhat azt mondta. Jövőhét szerdán megyek uh.-ra,de addig is tiszta ideg vagyok hogy árt e a babának a nátha és torokfájás? 😞
2018. okt. 6. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Dehogy árt!
2018. okt. 6. 17:34
 2/2 anonim ***** válasza:
76%
A terhesség nem egy betegség, hanem egy állapot. Teljesen egészséges babák születtek a háborúk során sötét pincékben, menekülés közben, súlyos éhínségek idején mikor napokig nem volt semmit enni meg régen földkunyhókban a földön. Szerinted árt neki egy torokfájásos megfázás, mikor leprás anyáknak is egészséges babája tud születni? Evolúció anyánk ennél lényegesen okosabb volt.
2018. okt. 6. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!