Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellnövekedés, mellfájdalom...

Mellnövekedés, mellfájdalom terhesség alatt. Valami otthoni gyógymód?

Figyelt kérdés
Nah, szóval egész terhességem alatt voltak ilyen mellnövekedési fájdalmaim (tudjátok mikor tiniként el kezd nagyobbodni mell). De most kb 4 napja, annyira fáj, hogy néha már alig bírom ki. B méretről D méretre ugrottunk. Néha szokott jönni a mellbimbómból sárga váladék. De olvastam neten, hogy az valami előváladék. Nektek volt ilyen? És mit csináltatok a fájdalommal, ami bevált? Masszázs? Vagy borogatás? Segítsetek,légyszi :)

2018. okt. 6. 16:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Semmit

Ez így normális

Éjjelre sportmelltartót vettem

Ha sok a váladék akkor tejgyűjtő lagylót lehet venni

Az jó mert a bimbó sem irritálódik

2018. okt. 6. 16:47
 2/8 A kérdező kommentje:
bocsi, nem írtam,hogy 36 hetes terhes vagyok :)
2018. okt. 6. 16:47
 3/8 anonim ***** válasza:

Készülj fel

Nekem ezekután a D ről F lett 3 napog a szülés utáni 4. Naptól mikor bedurrant

Akkor jegesborsó minden volt

De most nem lehet még borogatni

1.

2018. okt. 6. 16:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor az király, hogy D-ben vettem egy csomó szoptatós melltartót :D Gyönyörű leszek óriás mellekkel és az 51 kilómmal :D Most is fáj a hátam tőle..akkor mi lesz még. Bár örülni fogok, ha sok tejem lesz :) Hisz a legjobb táplálék a kicsinek :)
2018. okt. 6. 16:59
 5/8 anonim ***** válasza:
A sok tej nem a mérettől függ.
2018. okt. 6. 20:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj

Visszamegy pár nap alatt...

:)

Ccsak ne ijedj meg

Én nem kicsit rémült meg

2018. okt. 7. 07:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is vissza fognak menni
2018. okt. 12. 07:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne panokolj. Nincs semmi baj. Maszírozd és esetleg válltózuhany. A terhesség alatt a cicik már csak ilyenek. Nekem G ről I kosarasra nőtt meg. Olyan voltam mint egy tejcsárda.
2018. okt. 12. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!