7hetes terhesen, hőemelkedésem van.37,8. Panadolt vegyek be? Illetve most ülök hütőfürdőbe, vagy hívjam a kórházba az ügyeletes orvost?
Teljesen felesleges bármit bevenned, hisz nem vagy lázas.
És orvoshoz sem kell menni.
Orvoshoz akkor kell menni, ha mondjuk van egy hányós-hasmenéses vírusod, amiatt van hőemelkedésed, netán be is lázasodsz és annyi folyadékot veszítesz, hogy félő, hogy kiszáradás szélére kerülsz. Illetve ha légúti megbetegedésed van, akkor ha nagyon csúnyán köhögsz, vagy ha az orrváladékod sárgássá-zöldessé válik. Minden egyéb esetben nem kell orvoshoz rohanni. Terhesen sem! Hisz úgysem tudnak vele mit csinálni.
Igen, 38.2-vel se kell semmit tenned. Ne parázd túl, mert pokoli éveknek nézel elébe. Nekem volt terhesen 40 fokos lázam is, semmi baja nem lett a gyereknek.
Majd, ha 38.5 felé megy, akkor vehetsz be egy gyógyszert, addig felesleges. Bár én addig nem szoktam míg nem érzem magam rosszul.
Ismertem valakit aki hoemelkedes majd laz aztan kiutes majd csontrakot diagnosztizaltak
Komolyan laz semmit nem jelent .cmv nagyon ritka
Ez az ev legjobb kerdese komolyan el is meseltem a muszakatadasnal az egesz orvosi szoba rohogott..
Kerdezo koszi
Megjegyeznem, hogy ez a testho terhes noknel van hogy nem jelent semmit, mivel eleve magasabb fokon egnek ilyenkor, mint egy 'atlagember'. Nekem szinte mindig 37 korul van a hom, de az orvos azt mondta teljesen termeszetes.
40 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!