Nagyon megfájdult a fülem, azt most melegítem, de ilyenkor hőemelkedésem vagy lázam is szokott lenni de már a 37.2től rosszul vagyok. Van valami lázcsillapító amit be lehet venni?
Figyelt kérdés
33 hetes leszek holnap és sajnos világ életemben nem bírtam a lázat a legkisebbet sem. A 37-2 kiüt mint mást a 39. Amikor nem vártam babát az Advil ultra fortét szedtem nagyon gyorsan segített de lehet e azt most? Az algopyrint nem bírom leviszi az amúgy is alacsony vérnyomásom. Melegítem a fülem de félek a láztól, holnap tudok menni a háziorvoshoz reggel, de ha addig gond lenne mint vehetnék be?? Köszönöm2016. febr. 10. 16:18
1/7 anonim válasza:
Panadolt, ill. paracetamol tartalmú gyógyszert vehetsz be.
2/7 anonim válasza:
Ne agyald túl! Vegyél be ami van odahaza. 1-2 szemtől nem lesz baj,ez nem LSD.
3/7 anonim válasza:
Láz esetén a hűtőfürdőt szokták javasolni, de neked.csak hőemelkedésed van. Lehet, egy kiadós zuhanyzás a végén kicsit hűvösebb vízzel is segítene, gyógyszer helyett.
4/7 anonim válasza:
Tudom nem ezt kérdezted de énis fülfájós vagyok, nekem az Otipax fülcseppet ajánlották így terhesség alatt, nekem nagyon jól bevált. A lázra pedig kék panadolt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Reggel kiderült hogy a bölcsesség fogam durrant be kicsit és valószínű ráment a fülemre. A hőemelkedés elmúlt kicsit langyosabb fürdő és lengébb öltözet hatására, a melegítés a fülemnek jó volt, ma már alig éreztem viszont a fogam körül az ínyem és a torkom fáj. Voltam a háziorvosnál aki persze nem rendelt de holnap már lesz.
2016. febr. 11. 15:21
6/7 anonim válasza:
Algopirint vehetsz be, bár igazából a legtöbb fájdalomcsillapító sem károsítja a magzatot, noha a betegtájékoztató ellenjavallja a szedést terhesség alatt. Czeizel prof értekezett ennek okáról pár éve, ahol azt is elmondta, hogy az orvosi protokoll ezeket a fájdalomcsillapítókat tiltja, de semmi bajt nem okoznak valójában.
Ezzel annyiban nem értek egyet, hogy kárt minden gyógyszer okoz (mellékhatások) és alternatív gyógymódok is léteznek (lázra a hűtőfürdő, hideg borogatás, sok folyadék fogyasztása.
7/7 anonim válasza:
Előzőhöz: 1-2 szem algopirin nincs jelentős hatással a vernyomásra, csak a tartós szedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!