Lázcsillapító. Mit és mennyit?
Elkaptam valamit. Köhögök, és makacs lázam van. Hűtőfürdővel 38 fok. Vettem be délután Melaxen-t (paracetamol) nem tudom szabad e még bevennem. Még egy hűtőfürdő és leesik a kislábujjam 😀
Nagyon köszönöm a tanácsokat mert féltem a babát.
A múlt éjjelt bennt töltöttem a kórházba tachykardiával...most láz...lehúzom és 4 óra múlva ismét az egekbe úgy, hogy egy pólóba vagyok.
A panadol gyakolratilag ugyan az mint amit én kaptam. Paracetamol. Eszek iszok minden kotyvaszt ami jó de ez a láz megőrít ma 2őt kellett bevennem. Értem én, hogy az első trimeszterbe inkább semmit de a láz többet árt nem!?
Annyira aggódom!
Köszönöm a válaszokat!
A doki határozottan a lázt tartotta rosszabbnak 38 felett. Annyit mondott, hogy a babának halálos lehet csillapítani kell. Lehúzták a lázam kaptam infúziót hazaengedtek hogy menjek háziorvoshoz. Adtak egy vérkép eredményt hogy gyulladás van valahol.
Teljesen korrektek és rendesek voltak de a háziorvosom sem igen tud segíteni. Nyilván antibiutikum kéne amit ha lehet kihagyunk.
Hagymatea lázcsillapítás fekvés és reméljük hogy nem lesz tüdőgyuszi belőle.
Reggelre ma fáj a hátam. Remélem izomfájdalom a köhögéstől. Lázam ma még nem volt remélem nem is lesz talán kilábalóba vagyok. Aggódok..régóta próbálkoztunk féltem a kis tökmagot!
Nagyon köszönöm a segítséget és a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!