37,4-re adtok lázcsillapító kúpot?
Figyelt kérdés
Fogzás miatt van a hőemelkedés.2014. dec. 29. 20:29
1/16 anonim válasza:
38.5 alatt meg sem fontolom a lázcsillapítást, és ekkor is csak akkor, ha a gyerek elesett, és látszólag sincs jól. A 37.4 még csak nem is hőemelkedés. Tök feleslegesen gyógyszerezed a gyereked, és ennek meg lehetnek a hátulütői is! Óvatosan ezzel!
2/16 anonim válasza:
kúpot nem,de szirupot néha szoktam.
4/16 anonim válasza:
Nem, én is kb 38,5-nél szoktam adni. 38 fok alatt semmiképp.
5/16 anonim válasza:
Nem. 38,5 fok alatt nem adok, kivéve, amikor lefekvés előtti utolsó mérés 38 fok már és folyamatosan emelkedik. Akkor adok szirupot, hogy tudjon aludni.
7/16 anonim válasza:
Nem. 38-38,5 alatt nem csillapítunk lázat. Ezt tanácsolta a gyerekorvos, védőnő, gyerek intenzíven dolgozó sogornom is.
8/16 anonim válasza:
Nem, esetleg nurofent, de nem a hője miatt, hanem, hogy tudjon aludni.
9/16 anonim válasza:
Nem. Én is 38,5-nél adok. Kivéve éjszakára. Ha lefekvésnél 38 fok körül van, akkor kap éjszakára szirupot.
10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, azt elfelejtettem, hogy 10 hónapos.
Nem adtunk neki, kicsit langyosabb vízben fürdött csak.
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 29. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!