Hányás, hasmenéses vírus esetén mit esztek, isztok?
Figyelt kérdés
Elkaptam a gyerektől a hányás, hasmenéses vírust. 20 hetes terhes vagyok. Szerencsére még hányni nem hánytam, viszont megy a hasam. Igyekszem én inni vizet, de nem nagyon bírok. Most teával próbálkozok. Enni se bírok. Egy kis ropi, pirítós, főtt rizs, de nem kívánom. Viszont görcsöl már a hasam az éhségtől, ami biztos nem tesz jót a babának. Ha nincs bevitel, honnan veszi a tápanyagot magának?
Mit javasoltok? Mit tehetnék?
2018. okt. 5. 15:04
11/11 anonim válasza:
Colából keverd ki a szénsavat, akkor nem büfizel tőle. És Coca legyen, jól írta valaki, azt kifejezetten erre találták ki, csak aztán üdítő lett belőle. Eredetileg gyógyszernek készült.
Enni már írták többen: ropi, háztartási keksz, főtt krumpli (sós vízben főzve), főtt rizs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!