Terhesseg alatt novekvo bolcsessegfog fajdalmait illetve kisebb merteku szajzar problemat ki hogyan probalt enyhíteni?
Fogzásra kapható fogínygéleket is kipróbálhatnál. Előre teszteled a hatékonyságukat:)
Nekünk pl dologél volt és párszor én is használtam. Egész hatásos.
Többet én se megyek sztk-ba az biztos...
Ha rosszabb lenne is tudsz másik helyet nézni, igazából a tasakkezelés még nem szájsebészeti feladat, sima fogorvos dolga. Nem nevezem de vannak olyan magánrendelések, ahol több fogorvos, szájsebész is rendel, sürgősségi ellátás is van, hosszú a nyitvatartás. Időpont nélkül is ha beesel, valaki rád fog nézni. Én egy ilyet kerestem fel, amikor már napok óta nem ettem és nem aludtam, azóta is oda járok, ha szükséges.
Ha csak a fog növekedése miatt fáj akkor el fog múlni és a szájzár is.
A helyedben mindenképpen megnézetném mert ha mégis gyulladás akkor nem fog segíteni az öblögetés, hanem csak gyógyszer vagy a műtét a megoldás.
Persze a kamillás ilyen-olyan borogatás nem fog neki àrtani, hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!