Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesseg alatt novekvo...

Terhesseg alatt novekvo bolcsessegfog fajdalmait illetve kisebb merteku szajzar problemat ki hogyan probalt enyhíteni?

Figyelt kérdés
Kamillara gondoltam de igazából nincs begyulladva. Regen alkoholos borogatst tettem ra, de ugye az most nem opció :) olvastam h ragozni kell egesz nap, akkor talan nem áll be annyira.. ezt probalta már valaki?
2018. okt. 5. 09:50
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogzásra kapható fogínygéleket is kipróbálhatnál. Előre teszteled a hatékonyságukat:)

Nekünk pl dologél volt és párszor én is használtam. Egész hatásos.

2018. okt. 5. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Megnézhetné egy szájsebész. Nekem begyulladt. De még azzal is vártam. Gyömbérteával öblögettem. Meg ittam is, úgyis volt hányingerem is. De napról napra csak rosszabb lett. Kb félig volt kint ekkor. Először nem tűnt gyulladtnak de aztán annál inkább. Én túl sokat vártam, majd sztk-s sájsebészhez mentem ahol kaptam antibiotikumot, utána magánorvoshoz mentem, ott meg gyógyszeres gézlapot mindennap. Nagy nehezen elmúlt. Szájzár volt nálam is, én úgy tudom, a normál áttörésbe nem fér bele, ezért írtam, hogy jobban jársz a szájsebésszel. Szerintem.
2018. okt. 5. 12:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat! Hivtam a magan dokit ő 2 honapra elore be van tablazva.. sztk-ba nem mertem menni (regi rossz elmeny miatt), de valószínűleg az lesz ha rosszabbodik
2018. okt. 5. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Többet én se megyek sztk-ba az biztos...

Ha rosszabb lenne is tudsz másik helyet nézni, igazából a tasakkezelés még nem szájsebészeti feladat, sima fogorvos dolga. Nem nevezem de vannak olyan magánrendelések, ahol több fogorvos, szájsebész is rendel, sürgősségi ellátás is van, hosszú a nyitvatartás. Időpont nélkül is ha beesel, valaki rád fog nézni. Én egy ilyet kerestem fel, amikor már napok óta nem ettem és nem aludtam, azóta is oda járok, ha szükséges.

2018. okt. 5. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha csak a fog növekedése miatt fáj akkor el fog múlni és a szájzár is.

A helyedben mindenképpen megnézetném mert ha mégis gyulladás akkor nem fog segíteni az öblögetés, hanem csak gyógyszer vagy a műtét a megoldás.

Persze a kamillás ilyen-olyan borogatás nem fog neki àrtani, hátha segít.

2018. okt. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!