Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti milyen ruhákat hordtok,...

Ti milyen ruhákat hordtok, terhesen szülésig?

Figyelt kérdés
2018. okt. 4. 21:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én kismama ruhákból csak nadrágokat hordtam, de volt olyanom is, aminek gumis volt a dereka, de nem kismama volt.

Felsőből először a mell alatt bővülőseket szerettem, aztán inkább olyan toppokat, pólókat hordtam, amik passzosak voltak, de kicsit hosszabbak és így belefért a pocakom:))

Ha erre voltál kiváncsi 🙂

2018. okt. 4. 21:30
 2/22 anonim ***** válasza:
72%

A hosszított felsőim olyan rugalmasak, hogy terhesség előtt, alatt, után is ugyanazokban jártam, mint addig plusz leggingsek

Csak nem épp ciklámen színben hanem natur színekben és nem hosszúszárú csizmával, de csak ezt találtam ami hasonló

[link]

2018. okt. 4. 21:42
 3/22 anonim ***** válasza:
86%

Én egyelőre gondban vagyok, mert nadrágból nem találtam kényelmeset. A normálból pedig magas derekút hordtam, ami már nem jó. Leggingseket nem szeretem. Felsőkből vettem pár kismama topot.

Első terhességem ilyen szempontból könnyebb volt, mert nyárra esett a legneheze. Nem kellett tetőtől talpig beburkolózni. Mehettem papucsban is, amikor dagadt a lábam. Persze 40 fokban se volt élmény, de a ruhákkal könnyebb volt.

Most már nagyobb a hasam, kevesebb normál ruhát tudok befogni.

2018. okt. 4. 21:42
 4/22 anonim ***** válasza:
73%
Van 3 kismama farmerem (plusz nyárra 2 rövid), kb 10 felsőm, olyan, ami kismama, de szoptatós is, így később is tudom hordani. A kabátom átalakítható, pocakkal és anélkül is jól áll. Bugyi vagy olyan, ami a hasam alatt véget ér, vagy kismama (ebből csak 2 van). Nyárra van 3 ruhám, illetve őszre-télre 2 pulcsim. 4 gyerkőc a terv, most várom a másodikat, a ruhák nagyját az első várandósságom alatt vettem, de ki is használom őket.
2018. okt. 4. 22:46
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Van ket farmerem, de nagyon ritkan hordom, mert egyik sem kenyelmes valamiert (egyik pocakbetetes, masik pocak alatti fazon). Folyamatosan csusznak le, ahogy megyek, huzogatnom kell oket vissza, pedig az en meretem mindketto es amikor a helyukon vannak jol is allnak. 35. heten vagyok, kb 8 hete probalozom veluk, szerintem mar nem lesz jobb.

Nem ertem miert van ez, mert a harmadik babat varom es az elso ket terhessegnel a 30. het utan hordtam farmereket, kenyelmesek is voltak akkor.

Terhesruhabol felsoket vettem foleg es leggingset. A felsok nagyreszt ujjatlan, vagy rovidujju fazonok, nyaron siman hordtam oket, most pedig alsoruhazatkent. A leggingsek magas pocakbetetesek.

Amugy sima fazonu topok es legginsek is jok ram, azokat is hordom, de sokkal kenyelmesebb a kismamas fazon, jobban alkalmazkodik a hasamhoz, nem nyom/szorit, tartja a pocakot, de ha ulok, akkor sem vag be.

Ha legginset veszek fel, akkor ahhoz hosszitott fazonu kotott pulcsit/tunikat hordok, abbol a normal ruhaim jok ram.

Eleg sokszor ruhat veszek fel.

Nyaron pl az osszes maxumiruham teljesen jo volt meg, de a rovidebbek kozul is jo volt nehany (a tul rovidek nem, mert a pocak felvette a ruha hosszat mar akkor is).

Vastagabb kotott ruhaim jok ram, ezek vastag (normal) harisnyaval kenyelmesek, de van egy-ket pocakos fazonu ruham is.

Kabatot meg nem kellett vennem, kismamas vastagabb kardiganom van, sokszor azt hordom. Vastagabb kabatra meg nem igazan van szuksegem, amugy felprobaltam mar, vegulis ramjon, ha kellene, akkor felvennem es nem cipzaroznam ossze, raknek fel egy hosszu, vastag salat hozza es kesz. Egy honap mulva szulok, itt nem hideg az osz iden, igy szerintem nem veszek kismamakabatot.

Ha kesobb szulnek, akkor vennek.

2018. okt. 5. 03:52
 6/22 anonim ***** válasza:
12%
Mivel dolgozom, irodában, így minimum business casualt. Picit alacsonyabb sarkú cipő, sok ruha, általában ruhákat viselek egyébként is, szűk fazonú, térd fölé érő, nem dekoltált, hosszú ujjú ruhákat, ősszel vastag harisnyával. Könnyen tehetem, hátulról nem is látszik rajtam, hogy várandós lennék.
2018. okt. 5. 08:45
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként itt olvasom, hogy van, akinek csak farmerja van, vagy összesen két pulóvere ... nem furcsa állandóan ugyanabban járni, állandóan mosni, heteken-hónapokon át? És farmerban jártok dolgozni? És mindig ugyanazt viselitek vagy hogy kell ezt elképzelni?
2018. okt. 5. 08:47
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok, 10 hónapos a nagylányom, itthon vagyok vele, így nem járok nost dolgozni. De egyébként óvónőként többnyire farmerben jártam. Nem mindenki irodista. 😉
2018. okt. 5. 09:15
 9/22 anonim ***** válasza:
48%

Direkt ami kismama ruha az 2 nadrág (1 hétköznapi nadrág és egy elegánsabb fekete), 2 majó és 1 háromnegyedes ujjú blúz. Plusz előre beszereztem 3 szoptatós blúzot (a Lidl-ben volt nemrég jó árban), ami még most is bőven jó (3 hónap múlva kell szüljek).

Otthon jók az eddigi bővebb pólóim és a sima jégereim.

Plusz hétköznapokra van pár oversized blúzom és terhesen is hordható kardigánom amik már meg voltak a terhesség előtt is.

2018. okt. 5. 09:38
 10/22 anonim ***** válasza:
26%
9-es válaszóló, mi az a "majó"?
2018. okt. 5. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!