A kettőnek nincs köze egymáshoz? Vagy lehetséges?
3,5 éve szültem 18.héten derült ki a neme.
Most újra babát várok. De a 18.héten sem tudták megmondani a nemét.
Ugyanazok a tüneteim. Vagyis semmilyen tünetem nincsen. Ugyanazokat kívánom. Minden ugyanolyan. Persze a testem nem! 🤣🤣
Nagyon kíváncsi vagyok már!
Lehet, hogy ő is ugyanolyan nemű? Vagy ez hülyeség?
Anyósom ugyanúgy végighányta a terhességét mindkettőnél. 1 fia, 1 lánya van...
Amúgy meg nem hinném, hogy a nemétől függ, hogy épp hogy fordul az ultrahangon...
1. terhesség: ájulás, hányás, szédülés. 11 héten elvetettem (16 éves voltam), így nem tudom a nemét.
2. terhesség: semmi tünet, 20. héten mutatta meg magát. A kiírt napon született császárral, fiú.
3. terhesség: semmi tünet, 21. héten mutatta magát, 39. héten császárral született, lány.
4. terhesség: semmi tünet, 6. héten megállt a fejlődés, missed ab.
5. terhesség: semmi tünet, 7 hetes vagyok.
Nálunk érdekesség a családban (még unokatesóim körében is), hogy mindenhol egynemű gyerekek vannak, csak nálunk van vegyes testvérpár, pedig mindenhol ugyanazok a szülők.
1.terhesseg emelygés, szagundor, édességkívánás, sírosság: Fiú
2. terhesség: erős hányinger, fáradékonyság, ingerlékenység, semmi kívánósság: szintén fiú lesz a drága.
Szóval tökre nem mérvadó, h ugyanolyan tünetek ugyanolyan nemű babák lesznek...
25hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!