Beágyazódáskor hányinger / hasmenés lehetséges? Vagy a kettőnek semmi köze egymáshoz?
Nekem hasmenésem volt pont akkor!egy hétig tartott.
10 hós kisfiú anyukája
Én az első babámról, már aktus után tudtam, hogy most biztosan sikerült! Repülővel utaztunk haza nászútról, és mikor leszállta a gép, nekem hazáig hányingerem volt. Nászúton, amikor meg megfogant rettenetesen görcsöltem, olyan volt, mikor meg akart jönni. Nem is tudtam sajna élvezni az aznapi kirándulást. Itthon, szúrkált a hasam peteérés után 1 héttel. Vannak olyan anyukák, akik szerintem igen is megérzik a manó ottlétét!
Nemvárt elött teszteltem 3-4 nappal. És halovány pozitív lett! És utána nem is jött meg!
Mikor 14-15 hetes terhes voltam, már éreztem a kicsi mozgását! Pedig első babás voltam! A védőnőm is alig akarta elhinni, de a dokim mondta, hogy vannak rá érzékenyebb anyukák, akim megérzik a mozgást.:)
Most szerintem megint babát várok, mert a tüneteim kísértetiesen hasonlítanak a kisfiam megfogantatásához...
Kisfiam, most 8 és fél hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!