Mi az amit büntetlenül lehet eszegetni terhesség alatt ha elkap az evési kényszer?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék a megannyi fölösleges kilót felszedni, de néha nagyon nehéz hogy ne eszegessen az ember.2018. okt. 1. 14:36
1/10 anonim válasza:
Alma. Én mindig azt rágcsálok, nem terhesen is. :D
2/10 anonim válasza:
Répa. Nekem az jött be, mert az alma savat csinált.
4/10 anonim válasza:
Engem senki nem büntetett terhesen...
EZt neked kell tudnod. Én a végefelé napi 1 kis tálca zserbót bepusziltam, mégis 11 kg plusszal mentem szülni, ami nagy része le is ment szüléskor ugye.
Szóval én nagyon nem vagyok hízásra hajlamos, mindegy volt, mit ettem.
5/10 anonim válasza:
Gyümölcsös turmixok, pl. alma-répa, zöldségekből bármi, olajos magvak mértékkel. Sokszor nekem elég volt egy tea is, hogy az édesség iránti vágy elmúljon.
Sajnos terhességi diabétesz miatt mindegyik terhességnél figyelnem kellett, hogy mit eszek.
6/10 anonim válasza:
Én egy pár szem diót/mandulát/mogyorót szoktam vagy nyers répát. Esetleg egy-két kocka étcsokit. Nekem a gyümölcsök nagy része olyan savat csinált, hogy nem ettem őket így önmagukban, hanem mindig főétkezések előtt kb. fél órával, mert amúgy imádom.
7/10 anonim válasza:
Nyers mandula vagy dió. De ha nem vagy diabeteszes, akkor popcorn!:)
8/10 anonim válasza:
Sütőtök, répa, savanyú káposzta?
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket :) kamatoztatni fogom!
2018. okt. 1. 16:16
10/10 A kérdező kommentje:
Ment mindenkinek a zöld kezecske ;)
2018. okt. 1. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!