Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Extra sok mozgás a pocakban?

Extra sok mozgás a pocakban?

Figyelt kérdés
28.hetes várandós vagyok. Tegnap óta szinte megállás nélkül mozog a baba. Lehet, hogy valamilyen front jön? Vagy nem érzi jól magát? Dokit kérdeztem, de azt mondta, amíg mozog nincs gond... Mégis fura nekem. Mit gondoltok? Nálatok is volt ilyen?

2018. okt. 1. 10:06
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekik sem egyformák minden napjuk, nyugi.

Amúgy az enyém is frontokra reagál általában hevesebben, máskor meg a nyugissága ijeszt meg.

28hkm

2018. okt. 1. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:

Most nekem is pörög a babám. Ha lehűl a levegő, akkor az enyém mindig aktívabb. Már 2 éjszaka nem aludtam, annyira belelendüld. Teljesen normális. Majd lesz nyugisabb időszaka is.

30 hkm

2018. okt. 1. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem baj, néha többet mozognak, az én lánykám akkor rúgott nagyon sokat, amikor folyton hánytam és éhes volt.
2018. okt. 1. 11:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2018. okt. 1. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is folyamatosan rugdos mozgolódik tegnap óta. Ilyet még én sem éreztem,hogy ennyire. Engem viszont inkább megnyugtat. Akkor idegeskedek,ha alig mozog.
2018. okt. 1. 12:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem minden nap sokat mozgolódik szerencsére, már hozzászoktam.

30 hkm

2018. okt. 2. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!