Kinek milyen 25. hétben a baba mozgása?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Volt már valakinek olyan,hogy 25. hétben reggel nagyon sokat mozog a baba meg még kora délután és másnap reggelig meg nyugalom van.Van kézi uh-m,meg is néztem hallani a dobogást mutatja a pulzusát,csak nekem nem szokott ilyet csinálni.Vannak mindig nyugis időszakok,de általában nagyon aktív.Most meg este alig érzek valamit...:(2018. szept. 16. 21:18
1/1 anonim válasza:
Neki is van már ilyenkor egy kialakult rendszeressége. Ez persze változhat is. Az enyém reggel mérsékelten, este pedig nagyon aktív. Napközben kb mintha nem is lenne. Teljesen jól van :) Ne aggódj felelslegesen.
De azért nálunk is vannak extrém napok, hogy vagy sokkal kevesebbet, vagy sokkal többet mozog. Pl két hete volt egy éjszaka mikor annyira ficánkolt, hogy nem tudtam tőle aludni éjfélig. Azt hittem már sosem fárad el... :D aztán éjjel 3-kor újra kezdte.
26 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!