Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 40. hét plusz 3 nap ez így...

RedVanillia kérdése:

40. hét plusz 3 nap ez így normális?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Meg nyáron derült ki hogy terhes vagyok és akkor 6 hetesnek állapítottak meg a magzat korát. Aztán amikor legközelebb mentem uh ra már ki derült hogy az első kor meg alapítása nem volt ideális és 2 héttel idősebb a baba. Szóval a várható születés ideje is változott.

Most a várható születési ideje 40 hét + 3 napra van ki írva. Első babám szóval nem tudom hogy ez így jó-e. A barátnőm most szült nem rég neki 40hétre volt ki írva kereken. Nyilván ritka aki abban az időben születik mire ki van írva de alapból bizonytalan vagyok a születési időbe mert ugye először rossz volt a meg adott kór és meg ez a plusz 3 nap is fura..

2018. szept. 30. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen normális. Sokan 41 hétre szülnek. Bent maradni tuti nem fog.
2018. szept. 30. 13:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Normális. Ne nagyon foglalkozz vele, ugyis akkor jön ha akar. Lehet 39dik hétre, lehet 41.

Nekem minden uh-án más a várható időpont. Mindig kisebb pár nappal a babám.

2018. szept. 30. 13:20
 3/4 A kérdező kommentje:
2.es köszi !
2018. szept. 30. 13:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a 40. hét a menzeszből számított időpont, amihez hozzáadtak 3-at, mert az uh-n látszott, hogy pár nappal később fogant. A 12. heti uh szokott amúgy dönteni, mert addig minden baba egyformán fejlődik, utána jön csak elő az alkati különbség. Azaz, ha akkor látszik, hogy inkább 13 hetes méretekkel rendelkezik, akkor kb egy héttel előbb fogant, és a szülés várható időpontjánál figyelembe veszik ezt.
2018. szept. 30. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!