Mi lehet ez? Lehetseges volna?
Elvileg nem kizárt, ha a 10-i aktusnál terhes lettél, akkor már böven lehetnek tüneteid, mivel attól számítva 10-14 nap a beágyazódás, és az után már gyakoriak a tünetek.
Mivel nemcsak középidöben lehet teherbe esni, ezért a menzesz kimaradása elött már vannak tüneket ilyen esetben.
Viszont amíg a méhlepény nem alakul ki, addig az anya és a ygerek szervezete nincs összeköttetésben, azaz a babának semmi baja sem lehet sem az injekciótól sem az alkoholos italtól.
A legokosabb lenne, ha csinálnál egy tesztet, ha tüneteid vannak, akkor már kimutatja a terhességet.
Hányás hasmenéses vírus terjed országszerte. Én elképzelhetőnek tartom, hogy esetleg hhez van inkább köze.
De! Peteérés bármikor lehet, és a megszakításos együttlét sem 100%-os. Én nemvárt előtt 6 nappal már pozit teszteltem, úgy hogy középidős peteérésem volt, azi biztos. Egy tesztet megér szerintem.
Én mensi előtt 1-2 nappal voltam együtt a párommal, elvileg nem voltam termékeny. Ittam is egy összejövetelen elég sokat aztán nem jött meg és a cickóim feszültek. Teszteltem, de negatív lett. Egy hétre rá, miután 40-42 nap telt el az utolsó menszeszem után csináltam egy újabb tesztet az már pozitív lett.
A pia miatt ne aggódj amíg nem ágyazódik be addig nem lesz semmi baja a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!