Szia, én 2-es tsh-val nem tudtam teherbe esni 1 éven át, majd kaptam Letrox nevű gyógyszert 50mg-osat, és 2 hónap alatt összejött a baba.
Voltam endokrinológián és azt mondták, hogy van, aki 10-es ths-el megy hozzájuk és terhesen, szóval nem lehetetlen, viszont adnék egy tanácsot: a legtöbb autista, aspergeres kisgyereknek az anyukájánál terhesség alatt pajzsmirigy problémák voltak. Szóval nagyon fontos beállítani a megfelelő szintet, ami teherbeesésénél 2 alatt kell, hogy legyen. Ezt a gyerekorvosunk tette közzé, mert ő aztán lát naponta több sérült gyereket is: [link]
Bocs, de úgy látom, fizetőssé tették az oldalt...
Nem megfelelően kezelt anyai hypothyreosis vagy hypothyroxinaemia kapcsán csökken az utódok intelligenciahányadosa (IQ, intelligence quotient), romlik a motoros teljesítményük.
Nekem 4,6-os TSH-Vál még vérzésem is alig alig volt.
Most már 2 alatt van, de még egyelőre nem jött össze, 2 hónapja jó az érték. Viszont beállt a ciklusom óramű pontosságúra.
6 felett lettem várandós. A 4. Hónapban.
20 éve diagnosztizált hashimotoval
8. Heti vv eredménye 10 feletti volt
Másik endos doki, adag emeles 11. Héten
15. Hét 1.4 TSH
Gyerkőc remekül fejlődik mozgékony kis gézengúz :)
Köszönöm a válaszokat!
Jövő héten megyek endokrinológushoz, kiváncsi vagyok mit mond. Előző kontrollon (ir miatt járok) azt mondta rendben ez így, de akkor még nem terveztem babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!