Lehetséges, hogy más a masodik terhesség mint az eslő? Lesz ebből baba?
Szia!
Én most várom az első babámat, nekem sokan mondták hogy egy terhesség sem egyforma.
Nálunk nem tervezett baba volt, de volt egy nap amikor nagyon görcsölt a hasam én arra tudok tippelni, hogy nekem akkor tapadt meg mert nincs más ami magyarázatpt adna rá :)
Minden terhesség lehet más.
Az meg, hogy most görcsölsz, nem zárja ki, hogy nem most fog megjönni a vérzésed. Én pl. több, mint 20 éve menstruálok, szültem is már, nem tervezünk többet, tehát védekezünk, hétvégére vártam a menzeszemet, erre megjött ma. Szóval ez nem jelent terhességet.
És mivel még csak 7 hónapja szültél, nálad meg pláne nem biztos, hogy minden azonnal visszaállt óramű pontossággal a terhesség - szülés előtti állapotra, tehát simán lehet rendszertelen még a ciklusod.
Szóval ne éld bele magad semmibe. Ha csütörtökön nem jön meg, pénteken, de inkább a jövő héten tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!