Titeket mennyire viselt meg a terhesség?
Jesszus dehogy :))) örülj neki :) nekem a második terhességem volt ilyen, se rosszullét se semmi. A szülés is gyönyörű volt.
Az első terhességem nagyon panaszos volt, a harmadik is.
Érdekes amúgy hogy nekem is ha rengeteg dolgom van és amíg dolgoztam nem ertem rá rosszul lenni, mindig sokkal több bajom volt ha raertem
Már miért KÉNE megviselnie???
Én 37. hétig dolgoztam pultosként, 14 órában. Saját döntés volt, szerettem a munkám.
Soha semmi "bajom" nem volt, kb, mintha egy focilabdát tettem volna a pólóm alá. Semmi keményedés, semmi vizesedés. Az utolsó percig. A szülés is magzatvíz elfolyással indult fájdalommentesen.
Az a kemény h engem sem viselt meg a meleg mert én is nyáron voltam terhes.
Különben engem is kb ennyire. Semennyire. Én jól voltam. Ez a normális. Állandóan mentem valahova. Örülj neki. Én örültem.
De... Azért hogy legyen valami rossz is ezen a nyáron olyan dögmelegem van, mint még soha. Szerintem kiizzadom a tavalyi évnyit is. (; terhesen nagyon nem éreztem a meleget pedig volt ilyen nyár tavaly is
Nem baj. Első gyerekkel engem sem viselt meg a terhesség, mondjuk a nagy meleget 30-32 hetesen még viseltem is, az utolsó hetekben már egyáltalán nem. Bár a nagy meleg 3-as fokú riasztás volt rekordideig, ami idén nyáron nemigen volt. :D (2-es is alig...) én 2015-ben szültem.
Székrekedés az volt mondjuk 30 hetes korom után de nem volt gáz.
34 évesen voltam terhes, szinte majdnem a végéig dolgoztam, külföldön, kórházban, nővérként 12 órában, és ehhez még napi 3 óra utazás jött.
A terhesség nem betegség.
En is 28 hetes vagyok es jol vagyok.
Birok csinalni mindent, aktiv vagyok, mozgok is (annyi, hogy a futast es edzest temposabb, hosszu gyalograsra csereltem, de azt csinalom majd minden nap). 3. baba, nem is vagyok 20 eves mar es a pc izmaimat feltem, a masodik szules utan volt vele gond, emiatt nem javasoljak az “erosebb” sportot mar a 2. trimesztertol.
Hizok normal tempoban, vekony es magas vagyok, 7 kg jott fel eddig, ami elvileg idealis.
Neha vizesedek, legalabbis idonkent eszreveszem, hogy a gyuruk szorulnak, de nem veszes es, inkabb idojarashoz kotott, ha jol veszem eszre.
Nekem egyedul annyi negativ valtozas van, hogy a gyomromnak most kezd szukos lenni a hely. Ebed utan folyamatos teltsegerzetem van, mintha a torkomban lenne az utolso falat, akkor is, ha keveset eszek egyszerre es eg is a gyomrom, ejjel fekves kozben kulonosen visszafolyik a sav. Emiatt kevesebbet alszom mostanaban, de alapban is rossz alvo vagyok, sokszor vagyok ejjel ebren orakon at. Csak a terhesseg elso feleben ez pont jobb lett, akkor 10 orakat aludni tudtam egy huzamban, ha lehetett, sajnalom, hogy az elmult.
Mint irtam 3. baba es ez a telegyomor dolog-gyomorsav problema mindegyik terhessegemnel jellemzo volt mar ilyenkor, szamitottam ra.
A hasam nem nagy, nekem olyan normal meretu, mint a nagyobb gyerekekkel volt ilyen idosen, de tobben mondtak mar kicsinek, igaz, a tobbi terhessegnel is ez volt, sokszor kicsinek talaltak a pocakom.
Szerintem ennyi idos terhesen meg nem jellemzo, hogy a kismama rosszul erezze magat, ha vannak is kenyelmetlensegek, akkor sem durva. Gyakorlatileg en a vegetol sem felek, akkor is jol birtam, egyedul akkor ereztem nyomorultul magam, amikor az egyik gyerekkel kijott az aranyerem 38 hetesen. Addig/azota sem volt. Nah, akkor jarni/ulni alig tudtam, durva volt, a szules megvaltas volt, mert elmult.
Szivesen kihagynam most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!