Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket mennyire viselt meg a...

Titeket mennyire viselt meg a terhesség?

Figyelt kérdés
Engem nem nagyon. És lehet hogy kéne.28hetes vagyok, de nincs se vizesedés,viszér,túl sok wc-re járás, hasfájás. Aludni is tudok hanyatt és oldalt fekve is párnák meg minden nélkül.nincs nagy hasam, nem is híztam. A babával eddig minden rendben. Akkor vagyok gyatrábban ha nincs semmi dolgom csak otthon vagyok.Pár órás túrázás simán belefér, nem visel meg a meleg. Ezért nem is pihenek olyan sokat. Szerintetek ez nem baj?

2018. aug. 22. 15:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Jesszus dehogy :))) örülj neki :) nekem a második terhességem volt ilyen, se rosszullét se semmi. A szülés is gyönyörű volt.

Az első terhességem nagyon panaszos volt, a harmadik is.

Érdekes amúgy hogy nekem is ha rengeteg dolgom van és amíg dolgoztam nem ertem rá rosszul lenni, mindig sokkal több bajom volt ha raertem

2018. aug. 22. 15:54
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
34 hetes kismama vagyok, van egy 1,5 éves kislányom. Egyelőre engem se visel meg, az előzővel még 40+4 naposan is dolgoztam. Miért lenne ez baj? Szerencsések vagyunk. Az, hogy valakinek milyen a terhessége és a szülése az teljesen lutri, nem választható és igazán nem is befolyásolható.
2018. aug. 22. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
47%

Már miért KÉNE megviselnie???

Én 37. hétig dolgoztam pultosként, 14 órában. Saját döntés volt, szerettem a munkám.

Soha semmi "bajom" nem volt, kb, mintha egy focilabdát tettem volna a pólóm alá. Semmi keményedés, semmi vizesedés. Az utolsó percig. A szülés is magzatvíz elfolyással indult fájdalommentesen.

2018. aug. 22. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

Az a kemény h engem sem viselt meg a meleg mert én is nyáron voltam terhes.

Különben engem is kb ennyire. Semennyire. Én jól voltam. Ez a normális. Állandóan mentem valahova. Örülj neki. Én örültem.

De... Azért hogy legyen valami rossz is ezen a nyáron olyan dögmelegem van, mint még soha. Szerintem kiizzadom a tavalyi évnyit is. (; terhesen nagyon nem éreztem a meleget pedig volt ilyen nyár tavaly is

2018. aug. 22. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
70%
Szerencsés vagy :) Én a 12. hét után kezdtem el vizesedni. Most 30 hetes vagyok. A lábaim mint az elefánté, az ujjaim mint a virslik,fogni alig birok. Első terhesség és nem gondoltam volna,hogy terhesség alatt az lesz a gyanús amikor nem fáj semmim :) Az alvásról ne is beszéljünk...napközben zombi vagyok, éjjel pedig sehogy sem jó,mindegy hogy fekszek mindenhogy fáj valami és aludni sem nagyon tudok. DE....az élet úgy szép ha zajlik. Minden perce megéri :) Ha ez az ára,hogy sok év után végre anya lehessek örömmel állok elébe. :) Te pedig érezd magad szerencsésnek,hogy ilyen jól bírod és nem visel meg.:)
2018. aug. 22. 16:17
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

Nem baj. Első gyerekkel engem sem viselt meg a terhesség, mondjuk a nagy meleget 30-32 hetesen még viseltem is, az utolsó hetekben már egyáltalán nem. Bár a nagy meleg 3-as fokú riasztás volt rekordideig, ami idén nyáron nemigen volt. :D (2-es is alig...) én 2015-ben szültem.

Székrekedés az volt mondjuk 30 hetes korom után de nem volt gáz.

2018. aug. 22. 16:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam 😁 remélem ezután se lesz semmi. A hasam viszont kemény, feszes. A védő azt mondta h azért mert nincs rajtam zsír. De nem tudom mit kéne érznem ha "keményedek".
2018. aug. 22. 16:41
 8/13 anonim ***** válasza:

34 évesen voltam terhes, szinte majdnem a végéig dolgoztam, külföldön, kórházban, nővérként 12 órában, és ehhez még napi 3 óra utazás jött.

A terhesség nem betegség.

2018. aug. 22. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:

En is 28 hetes vagyok es jol vagyok.

Birok csinalni mindent, aktiv vagyok, mozgok is (annyi, hogy a futast es edzest temposabb, hosszu gyalograsra csereltem, de azt csinalom majd minden nap). 3. baba, nem is vagyok 20 eves mar es a pc izmaimat feltem, a masodik szules utan volt vele gond, emiatt nem javasoljak az “erosebb” sportot mar a 2. trimesztertol.

Hizok normal tempoban, vekony es magas vagyok, 7 kg jott fel eddig, ami elvileg idealis.

Neha vizesedek, legalabbis idonkent eszreveszem, hogy a gyuruk szorulnak, de nem veszes es, inkabb idojarashoz kotott, ha jol veszem eszre.

Nekem egyedul annyi negativ valtozas van, hogy a gyomromnak most kezd szukos lenni a hely. Ebed utan folyamatos teltsegerzetem van, mintha a torkomban lenne az utolso falat, akkor is, ha keveset eszek egyszerre es eg is a gyomrom, ejjel fekves kozben kulonosen visszafolyik a sav. Emiatt kevesebbet alszom mostanaban, de alapban is rossz alvo vagyok, sokszor vagyok ejjel ebren orakon at. Csak a terhesseg elso feleben ez pont jobb lett, akkor 10 orakat aludni tudtam egy huzamban, ha lehetett, sajnalom, hogy az elmult.

Mint irtam 3. baba es ez a telegyomor dolog-gyomorsav problema mindegyik terhessegemnel jellemzo volt mar ilyenkor, szamitottam ra.

A hasam nem nagy, nekem olyan normal meretu, mint a nagyobb gyerekekkel volt ilyen idosen, de tobben mondtak mar kicsinek, igaz, a tobbi terhessegnel is ez volt, sokszor kicsinek talaltak a pocakom.

Szerintem ennyi idos terhesen meg nem jellemzo, hogy a kismama rosszul erezze magat, ha vannak is kenyelmetlensegek, akkor sem durva. Gyakorlatileg en a vegetol sem felek, akkor is jol birtam, egyedul akkor ereztem nyomorultul magam, amikor az egyik gyerekkel kijott az aranyerem 38 hetesen. Addig/azota sem volt. Nah, akkor jarni/ulni alig tudtam, durva volt, a szules megvaltas volt, mert elmult.

Szivesen kihagynam most.

2018. aug. 23. 03:37
 10/13 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Az előző válaszoló jól leírta, hogy ennyi idős terhesen azért ritkábbak a nehézségek. Baba még nagyon kicsi. Aki ismerősöm nem viselte jól a terhességet Ők a 34-35.héten kezdtek el egyre jobban szenvedni. Ez a legjobb és legkellemesebb idő a terhességben állítólag!
2018. aug. 23. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!