Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket mennyire viselt meg a...

Titeket mennyire viselt meg a terhesség?

Figyelt kérdés
Engem nem nagyon. És lehet hogy kéne.28hetes vagyok, de nincs se vizesedés,viszér,túl sok wc-re járás, hasfájás. Aludni is tudok hanyatt és oldalt fekve is párnák meg minden nélkül.nincs nagy hasam, nem is híztam. A babával eddig minden rendben. Akkor vagyok gyatrábban ha nincs semmi dolgom csak otthon vagyok.Pár órás túrázás simán belefér, nem visel meg a meleg. Ezért nem is pihenek olyan sokat. Szerintetek ez nem baj?

2018. aug. 22. 15:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ên is úgy emlékszem, hogy az első trimeszterben rohadt fáradt voltam, a második, harmadik trimeszter olyan nyugis volt, mígnem a 35. héten augusztus és dög meleg, a 36-37. héten pedig durva aranyerem lett... (Szülésig rendbe jött, de volt, hogy üvölteni tudtam volna.)

Ami szülés után van, az jobban megvisel... :D Ilyen szintű fáradtságot korábban elképzelni sem tudtam... Persze, csodálatos gyerek, de anyának lenni a legstrapásabb feladat... :D

2018. aug. 23. 08:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, két éve szültem a fiamat, az első trimeszteri rosszulléteken kívül semmi bajom nem volt. Most várom a masodik babánkat, ég és föld, ezt már nagyon rosszul viselem. Fáradékony is vagyok, a hasam is görcsöl néha, és keményedik.
2018. aug. 23. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Első babás vagyok, 38 hetes :)

Nem azt mondom hogy megvisel, mert ugyanúgy képes vagyok bármit megcsinálni. Nem vagyok olyan aki el hagyja magát, de ezek után a második babán elgondolom :D a rosszulléteket nagyon megéreztem, a terhesvitamintól kijött az ekcémám abba is hagytam a szedését. Amíg nem éreztem mozogni sokszor voltam rosszul, utána egy hónapig semmi tünet, majd kezdődtek a rosszullétek, ájulás, csípő fájdalom (ami lehet a csípőficam miatt) de ezek szinte végig kísérnek. A migrénes fejfájások, az álmatlanság. Ahogy kicsit megnőtt a hasam, azóta borda fájdalom és hát fájás, de az 5. hónap végén kezdett csak nőni a pocakom :) lehet hogy sok minden nem a terhességnek tudható be mert nagyon sok minden előtte is volt, de abban biztos vagyok hogy megéri ennyit szenvedni :)

2018. aug. 28. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!