Titeket mennyire viselt meg a terhesség?
Ên is úgy emlékszem, hogy az első trimeszterben rohadt fáradt voltam, a második, harmadik trimeszter olyan nyugis volt, mígnem a 35. héten augusztus és dög meleg, a 36-37. héten pedig durva aranyerem lett... (Szülésig rendbe jött, de volt, hogy üvölteni tudtam volna.)
Ami szülés után van, az jobban megvisel... :D Ilyen szintű fáradtságot korábban elképzelni sem tudtam... Persze, csodálatos gyerek, de anyának lenni a legstrapásabb feladat... :D
Első babás vagyok, 38 hetes :)
Nem azt mondom hogy megvisel, mert ugyanúgy képes vagyok bármit megcsinálni. Nem vagyok olyan aki el hagyja magát, de ezek után a második babán elgondolom :D a rosszulléteket nagyon megéreztem, a terhesvitamintól kijött az ekcémám abba is hagytam a szedését. Amíg nem éreztem mozogni sokszor voltam rosszul, utána egy hónapig semmi tünet, majd kezdődtek a rosszullétek, ájulás, csípő fájdalom (ami lehet a csípőficam miatt) de ezek szinte végig kísérnek. A migrénes fejfájások, az álmatlanság. Ahogy kicsit megnőtt a hasam, azóta borda fájdalom és hát fájás, de az 5. hónap végén kezdett csak nőni a pocakom :) lehet hogy sok minden nem a terhességnek tudható be mert nagyon sok minden előtte is volt, de abban biztos vagyok hogy megéri ennyit szenvedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!