Miért annyira törvényszerű terhesvitamint szedni?
"Én például azt nem értettem soha,hogy valaki hogy lehet rosszul a terhes vitamintól,hozzá teszem,hogy valamelyiket én sem bírtam."
Akkor miért nem érhető számodra, ha más sem?
Miért van az hogy egy kérdésben amiben leírtam a saját állapotomat is miszerint SEMMI bajom nincs mégis engem vesznek elő mint hülye,senki,sz.r?????Figyeljetek én feltettem egy kérdést hogy AKINEK NINCS RÁ SEMMI OKA MIÉRT SZEDI!Próbáljátok már meg értelmezni a kérdést!!Nektek direkt jó hogy kötekedtek??Itt vezetitek le a stresszt?Inkább pszichológus kéne nektek kivéve ha antiszociális pszichopata perverz elmebetegek vagytok 😂😂 mert akkor már elmegyógyintézet...
Sajnálom hogy olyan szánalmas az életetek hogy itt csattogtok mint valami bekrepált ventillátor 😂
Az ilyen szuperanyáktól még a víz is lever,főleg ha eszembe jut hogy ez csak a látszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!