Miért annyira törvényszerű terhesvitamint szedni?
Akkor ezek szerint senk nem tudja megmondani,hogy akinek semmi oka rá az minek szedi...
De mindegy is.Jó éjt lányok.
Tessék: [link]
Egyébként nem törvényszerű, hogy szedni kell, sokan vannak a környezetembem, akik nem szedtek,nem ítélem el őket vagy nézek rájuk furán emiatt. Édesanyám 22 éve is szedett mindkét terhességénél, én is nyugodtabbnak érzem magam,hogy szedem, holott még fiatal vagyok. Szerintem magánügy, nincs kizárva, hogy enélkül is egészséges gyerekek születnek, de ha már van ilyen lehetőség, amitől esetleg kisebb bizonyos betegségek kockázata, akkor én élek vele.:)
Ez ahogy látom kb. olyan, hogy van olyan kismama, aki megnyugszik, ha egy ötperces genetikai uh-n jó a nyaki redő mérete, van aki meg százezreket fizet a genetikai vizsgálatokért. Más nézőpont, de valahol mindkettő érthető.
Azért, hogy ne fogyjanak ki a tartalékok.
Étkezünk annyira egészségesen, hogy a babának elég lett volna, de nekem nem biztos.
A 3 vérvétel lutri
De pluszban kérni és menni újra a betegek közé.... azt inkább nem
Régen tartották, hogy egy gyerek egy fog
Vízbem oldódó vitaminokkal, nyomelemekkel nem tudok ártani, de azzal, ha nem szedem magamnak igen.
Sima vitaminkomplexumban nem azok a vitamimok vagy nem olyan arányban vannak, mint amit terhesség alatt a magzat elszív.
Darabonként drága és feleslegesen sok vivőanyagot visz be az ember.
Nekem amiatt is fontos, mert hamar szeretnénk tesót, így különösen nagy hangsúlyt kell fektetni a tartalékaimra
Ez tényleg inkább a tartalékról szól mivel a baba tőled veszi el azt amire szüksége van ,de a te szervezetednek is szüksége van rá,így nem árt pótolni azokat.
Én például azt nem értettem soha,hogy valaki hogy lehet rosszul a terhes vitamintól,hozzá teszem,hogy valamelyiket én sem bírtam.
16, tévedésben vagy.
A folsavhiány felelős a velőcső-záródási rendellenességekért. Ennek egy enyhébb fajtája a nyitott gerinc, a legsúlyosabb az anencephalia.
Aki szedi szedje... aki pedig nem az ne szedje.Csak a szentfazekakból van elegem akik folyton megmondják hogy mit KELL tenned hogy ne legyél sz.r anya.
De úgy látom hogy itt van egy pár,buta kérdés buta helyen 😂
Kerdező én ezzel a stílussal hallgatnék. Te sem vagy különb aki vad idegen embereket minősítget. Minek írtad ki a kérdést? Ennyire szomjazol egy kis feszkóra?
Senkit nem érdekel mit szedsz, a véleményét meg mindenki elmondhatja még neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!