Kismamák, akik szedtek terhesvitamint, végig szedtétek?
Jelenleg 5 hónapos vagyok és arra gondoltam hogy 6 hónapos korig szedem majd csak.
Nem tudom van e valóság alapja, de nekem többen azt mondták hogy azért lett több mint 4 kg babájuk mert végig szedték a vitamint nap mint nap.
Jaj, urban legend. Maga Czeizel is cáfolta.
Igen, végig szedtem. Nem lett 4 kiló, még a közelében se volt.
Ez nem igaz a vitamint igyis ugyis megkapja TŐLED. A terhesvitamon NEKED kell, hiaba kap pl a baba is emiatt több vitamint,mert úgy ahogy mi, ő is megszabadul vizelet formájában a felesleges vitamintól.
A vitamin nem tartalmaz növekedési hormonokat!:)
Amugy én egészségesen étkezem es élek,így én 2 naponta szedtem a femibiont a 36.hétig utána már nem vettem, de szedtem tovább vasat és C vitamint :)
Szia! Én babatervezéstől szülésig szedtem, babasúlyát nem befolyásolta, 1 hete szültem 2700grammal született a kislányom.:)
Boldog Babavárast!:)
Köszönöm a válaszokat!
Utolsónak pedig Gratulálok a kislányhoz!!😊😊
2es vagyok.
38hetre szultem amugy 2450grammal kisfiam.
Én az elején naponta szedtem, majd csak két naponta. Tavasz-nyár volt sok gyümölccsel, zöldséggel, így könyebb volt bevinni a vitaminokat.
Most 38 hetes vagyok,becslés szerint 2600g körül van a baba. A vérképem teljesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!