Megfazas vagy virus?
Elkisertem az egyik baratnomet a munka helyere es nem tettem a nyakamba salat.Estere mar nem birtam nyelni.Vegig mentem a megfazas minden tuneten:Torok fajas,fej fajas,gyengeseg,orr fujas es most jarok a kohogesnel.Mind ezt 6 nap alatt.Mar sokkal jobban vagyok.Nem szedtem semmit csak 1-2 szem paracetamolt,sok sok teat(mezzel,citrommal)....
Honnan tudjam hogy megvoltam fazva vagy esetleg virus volt?Nem mentem dokihoz mert jobban lettem,nem volt lazam.A babaval minden rendben lehet?9 hetesek vagyunk.Szoval van meg par het a 12. uh-ig.Addig biztos izgatott leszek hogy minden rendben e.
Csak nincs semmi baj, akkor véreznél-görcsölnél.
Szerintem ha nem lázasodtál be, akkor csak megfázás volt, de én nem vagyok doki..
Ne izgulj, mindjárt itt van a 12.heti uh!
Ha nem volt láz, semmi baj! Nekem folyamatosan fáj a torkom a terhességem alatt. Semmi bajunk nincs.
32 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!