Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vacsora elotti alvasabol...

Vacsora elotti alvasabol folkelt 6 honapos babam es melegnek ereztem.37.9 volt a laza. Megette a vacsijat, nem furdettem csak lemosdattam majd ujra megmertem akkor mar 38.2 volt. Honnan tudjam hogy ez csak a foga, megfazas vagy virus e?

Figyelt kérdés
Ma semmi kulonoset nem vettem eszre rajta.Talan parat tusszentett es kohintett.De evett es a kaki is rendben volt.Mar van 4 foga.Nem tudom johet e a kovetkezo.Mivel mindig rag mindent es a nyala is folyik.Egyik fogaval sem volt lazas.Egyszer volt a 3 napos laz de 6 honap alatt semmi mas.Honan tudjam a foga,megfazas vagy virus e?Foleg most hogy annyi rosszat hall az ember mostansag!
2009. dec. 4. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az a legjobb, ha holnap reggel orvost hívsz hozzá, neki tudnia kell, miután megvizsgálja, hogy mitől van. Tudod, ha netán influenza, az a legjobb, ha rögtön megkezdik a gyógyszeres kezelést.
2009. dec. 4. 23:03
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha vírus,netán influenza, akkor éjjel már olyannyira elszaporodik benne,hogy feljebb megy a láza, holnap reggel biztos lesz egyértelmű léguti tünet, mint köhögés...stb. Ha holnap is csak láz, de amugy semmi baja, hát, akkor sem árt a doki!
2009. dec. 4. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én biztos, hogy most a legkisebb tünetekkel is amint tudnám orvoshoz vinném, jobb félni mint...!

Inkább nézesd meg, én biztos azt tenném :)

Jobbulást!

2009. dec. 5. 08:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is pont a héten volt ilyen, 2 reggel 38 fok volt a láza, 3. napra már csak 37,8, 4. napra már semmi. Egyéb tünete nem volt, evett rendesen, ivott rendesen, jókedvű volt. Én nurofen szuszpenziót adtam neki a lázra, az gyorsan levitte. Én semmiképpen nem akartam orvoshoz vinni, nehogy a rendelőben kapjon el valamit. Szerintem ha amúgy minden rendben van, nem kell, hogy még antibiotikumot is adjon. A dokik előszeretettel írnak fel azt mindenre. Én nem aggódnék nagyon, csak ha pár napon belül nem múlik, vagy egyéb tünet is lesz.
2009. dec. 5. 09:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy van a babád ma reggelre? Lement a láza?

2009. dec. 5. 09:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Jobban van, vagy doki lett belőle? Engem is érdekel, hogy vagytok.
2009. dec. 5. 11:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocs hogy nem irtam!Most jutottam gephez!:-)Minden rendeben.Egesz ejszaka akkor azas volt.Nem hiszem hogy magas.3 orankent adtam neki gyogyszert.Ugy aludt eszre sem vette.Reggel szeles mosollyal az arcan ebredt megettem a reggelit es egesz nap jo kedve volt es ma is.Semmi jele virusnak,infulenzanak!Nagyon megkonnyebultem!!!Azert meg ma is adtam neki homeopatias szert.Azzal nem tudok artani!Koszonom a tanacsokat es az aggodas!Rendesek vagytok!!!!!!!!!!!
2009. dec. 6. 22:54
 8/8 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy nem beteg! Puszi nektek!
2009. dec. 8. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!