Ki hova hízott terhesen, mi lett a neme?
Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 11:35
21/25 anonim válasza:
Amugy 67%os, te vagy az egyetlen aki full ertetlen hulye. De mar irtam fentebb is.
Pl. "Meg mindig no vagyok" aha.. Frenetikus humorod van, sose gondolna senki.
23/25 anonim válasza:
A csípőmre 😕 nem kérdezünk nemet mert meglepi baba.
24/25 anonim válasza:
Mindenhova arányosan híztam mindkétszer főleg kar, comb, popsi. Először lányunk lett, majd fiúnk. A hízás helye nem attól függ, hogy a magzat fiú vagy lány, hanem az anya testalkatától. Ez ugyanolyan, mint amikor a has formájából akarják megmondani a baba nemét.
25/25 anonim válasza:
Na akkor :D én 78 voltam terhesség elején, és 78,8 kg-al mentem szülni, szülés után 68,5 voltam. de terhességi diabétesszel kellett tartanom a diétát, hogy ne legyen bajunk. :( DE! Akkora hasam volt, hogy nem láttam tőle magamat, és 3,60 lett a kisfiam :D Mellettem kórteremben a csaj 32 kg hízással akkora hassal, hogy azt hittem nekem van a világon a legnagyobb , ő rácáfolt és 4,95 kg lánya lett. Ne pontozzátok le egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!