Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hova hízott terhesen, mi...

Ki hova hízott terhesen, mi lett a neme?

Figyelt kérdés
2018. szept. 28. 11:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hasra, leginkább, nagyon minimális megy a fenekemre, hátulról nem látszik, hogy terhes vagyok. Az első lány lett, a második még odabent, de a jelek szerint tök ugyanúgy hízok, mint az elsőnél, viszont most fiam lesz. Nyilván az én alkatomtól függ a dolog, és nem a baba nemétől :D
2018. szept. 28. 12:49
 12/25 A kérdező kommentje:
Az elsővel csak a hasam nőtt, én is fogytam, most viszont alug tudok enni, és máris rakódott a csípőmre/fenekemre...
2018. szept. 28. 12:54
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkétszer inkább combra és fenékre, na meg arcra szedtem fel, egy fiú egy lány az arány. Nincs összefüggés. A lányommal híztam többet.
2018. szept. 28. 13:14
 14/25 anonim ***** válasza:
56%

Miért kell lepontozni aki nem hízott?

Én sem híztam, kislány lett.

2018. szept. 28. 14:23
 15/25 anonim ***** válasza:
19%
Mert igencsak elképzelhetetlen, hogy egyetértés nő semmit nem hízik. Pl 54kg terhesség előtt, terhesség alatt, szülés előtt is. Ez nem igazan hihető. Ez azt is jelentené, hogy szülés után a súlya alacsonyabb, mint a kezdő súly volt, tehát mondjuk szülés után 50kg. Igen valószínűtlen.
2018. szept. 28. 15:10
 16/25 anonim ***** válasza:
83%
A hízás nem a baba súlyát jelenti, hanem a zsírt. A baba, a magzatvíz, a megnövekedett vérmennyiség és a méhlepény nem felesleg. Én az elsővel 10 plusszal mentem szülni és amikor hazajöttünk, 12-vel voltam kevesebb, szóval összességében fogytam 2 kilót. Hamar visszament a hasam és minden ruhám jó volt rám, ami a terhesség előtt. Fogytam. Hihetetlen, hogy ezt így el kell magyarázni. 😅
2018. szept. 28. 15:50
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem, a hízás a sulygyarapodast jelenti. Terhesség alatt hízol =gyarapszik a súlyod. Amikor a gyerek megszületik, akkor x kiló lemegy. Én 65 kilo voltam terhesen, 85el mentem szülni, másnap meg 66 kilónak mértek- akkor én 1 kilót hiztam a logikád szerint? Mert ereszűen gondolkodva 20kilot hiztam, amiből 1 maradt meg szülés után.
2018. szept. 28. 15:58
 18/25 anonim ***** válasza:
38%
Amúgy meg: terhes, aki még nem szülte meg a benne növekvő gyereket. Ergo "ki hova/mennyit hízott terhesség alatt" az konkretan a szülés előtti időpontig szól. Te 10kilot hoztál, esélyes, hogy a hasadra.
2018. szept. 28. 16:08
 19/25 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm 48 kilóval kezdte a terhességét. Vészes terhességi hànyás miatt sajnos 38 kilósan került kórházba. 46 kiló volt amikor szült. Szóval van ilyen is sajnos.
2018. szept. 28. 17:18
 20/25 anonim ***** válasza:
52%

En uannyival mentem szülni, mint amennyi vtam mikor +lett a tesztem.

Hitetlenkedoknek, kevesebb lettem a baba megszuletetse utan, mint 6hetes terhesen. Oka: 160g dieta. Es nem, nem vagyok es sosem voltam dagadt, de cukros lettem terhesen. 57el jottem haza a korhazbol, 64el lettem terhes, annyival is mentem be szülni. Miert hihetetlen ez? Nem vizesedtem, egeszsegesen ettem, a gyermekem 3600g-al szuletett...

Nekem rengeteg baratom van aki igy jart es sajnos olyan is sok akin maradt 20kg. Sot, olyan is van aki szoptatas alatt szed fel es van aki akkor fogy le nagyon. Mind mind a gyerek nemetol fuggetlen.

2018. szept. 28. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!