Miért mondják azt, ha megmozdul a magzat (amikor az anya érzi), elmúlik a rosszullét? Mi köze a kettőnek egymàshoz?
Figyelt kérdés
2018. szept. 26. 21:10
1/12 anonim válasza:
Semmi, és senki nem mond ilyet.
2/12 anonim válasza:
Semmi. Nekem akkor mar nem volt hanyingerem. Ez kb olyan mint a nem hanytal akkor biztos fiad lesz, tejtermeket eszel akkor lanyod, edeset akkor fiad, savanyut, lanyod, meg hatulrol nem latszik a hasad akkor is biztos fiad lesz. Engem ezzel sz0pattak vegig.
3/12 anonim válasza:
Nekem 16 hetesen mozdult,akkor lendultem csak bele a hanyasba 😂 Nem tudom miert mondjak,de cafoltam,hogy lenne osszefugges 😄
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem az elsőnèl pont bejött.
2018. szept. 26. 21:34
5/12 anonim válasza:
Nem tudom mi köze hozzá ,de nálam is bejött.
Minden tünetem elmúlt 16. héten mikor megmozdult.
6/12 A kérdező kommentje:
Nekem is a 16.on lett jobb :)
2018. szept. 26. 21:38
7/12 anonim válasza:
Szerintem nem sok köze van hozzá, bár nekem is ezt mondták az öregek hogy "majd ha megmozdul elmulik" Gondolom ezt is ilyen kitalált dolog mint a milyen alakú a pocakod mert abból megmondják a nemét.
8/12 anonim válasza:
Mert kb. 13-15. héten veszi át a méhlepény a feladatot/hormontermelést/babatáplálását..stb.
addigra már van akkora a magzat,hogy sokan érzik enyhén mozogni, innen jött ez a népi mendemonda
9/12 anonim válasza:
Az idő miatt
Általában a rosszullétek elmúlta és a "megmozdulás" egy időre tehető
10/12 anonim válasza:
Azért, mert hülyék :) kb annyira igaz, mint hasformából megállapítani a baba nemét. Vagy a vége felé közölni, hogy "oooo sok a savad? Akkor biztos nagy hajú"
A magzat azelőtt is mozgott, hogy a kismama érezné, szóval élből bukik az elmélet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!