Mit csináljak, ha rossz lett a cukorterhelés eredménye, de csak 3hét múlva kell mennem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nincs fogadott orvosom és csak havonta egyszer kell menni az sztk-ba.2018. szept. 26. 20:26
2/6 anonim válasza:
Attól hogy nincs fogadott orvosod,nyugodt a mehetsz hamarabb és megmondod hogy a rossz cukorterhelés miatt mentél.Kizárt hogy elküldenek,mondván 3 hét múlva esedékes menned.Es azt egyébként is kezelni kellene minnél hamarabb.Szóval semmiképp se várj 3 hétig!
3/6 anonim válasza:
Ketess a neten 180 vagy 160 ch-s étrendet és kezd el addig is, míg orvoshoz el tudsz menni.
Ő majd dietetikushoz küld, valószínűleg arra is várni kell majd.
Kezd el a diétát, rosszat nem teszel vele.
4/6 anonim válasza:
Menj hamarabb
Ha bármi van akkor sem város ki a 3 hetet
Nah ez a "bármi" kategória.
Közben kezd el a 180-160 szénhidrátdiétát.
Nem ártasz vele.
. De sztk alapon mire a diabetológushoz is eljutsz addigra majd megszülsz kb ( magyar eü. Ígybszeretlek)
5/6 anonim válasza:
Szia. Bármikor mehetsz rendelésre ne viccelj.😊 cukros voltam nekem 160ch diétát kellett tartanom nézelődj a témában addig is mert nagyon fontos!
6/6 anonim válasza:
Háziorvos is beutalhat ilyenkor a diabetológiára nem csak a nőgyógyász. Én nem várnék ezzel 3 hetet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!