Ha a 24 hetes vérvétel eredménye jó lett, attól még a 32 hetes cukorterhelés vérvétel eredménye lehet rossz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 09:25
1/6 anonim válasza:
Nálam sajnos így volt (előző terhesség), a mostaninál már a 24 hetes is határértéket súrolt.
2/6 anonim válasza:
Igen, miért ne lehetne? Azért vesznek többször vért a terhesség alatt, hogy ezek kiderüljenek.
3/6 piroska és a farkas válasza:
miért, a 32. héten is van cukorterhelés??? én erről semmit nem tudok, holnap megyek pont vérvételre, de az rh faktorok miatt, meg sima laborra, nem mondták, hogy megint terheléses cukor...
4/6 A kérdező kommentje:
nálunk van a 32. héten is,meg ultrahang :) remélem már megtudjuk a babókánk nemét
2014. febr. 10. 09:50
5/6 anonim válasza:
2. vagyok. Nálunk sincs terheléses vércukor vizsgálat, csak egyszer. Sima vérvétel az van, de nem terheléses. Ki sem bírnám 2X! :-D
6/6 anonim válasza:
1. vagyok, nálunk a 35. héten van a második, és ott már nem cukros vizet kellett inni, hanem 1 db zsemle plusz 2 dl tej. Kibírható :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!