Terhesen jár valaki szórakozni? Ha igen hova?

zajos, füstösre én se mennék :D
azért kérdem :D

Mi is vacsizni szoktunk elmenni minden szombaton a baratokkal,vagy pizzazni,de valahogy most a vege fele mar jobban esik hazhoz rendelni a pizzat....
...a nyaron kimentunk falu napokra ,ott is setaltunk 1 kicsit es kajaltnk...de most erren nincs lehetoseged gondolom...
Udv 35 hetes pocis

Én is jobban szeretek otthon ülni,mert eleinte mikor kiindultam valahovà,hirtelen zavart a nagy tömeg,féltem hogy valaki fellök,az uton 100 méterröl éreztem ha valaki szivart szivott,és akkor majd elhànytam magam,ràadàsul màr a làbam se birja a menetet.
Inkàbb itthon vagyok,dvd filmet nézek a meleg àgybol,meg jokat alszok,eszek:)
De ha mégis valahovà menökém van,akkor a mozit vàlasztanàm,ott ugye tilos a dohànyzàs,meg ülni kell.de egy nemdohànyzo étterem se lehet rossz.

Én abba a sörözőbe járok, ahova eddig is, csak most nem este 9-től, hanem "hétvégi délutáni matiné", amíg még üres a söröző, és még nem dohányoznak és nem megy a zenegép.
De így legalább ugyanúgy tudok találkozni a barátaimmal, mint eddig, csak korábban :)
Este 10-kor már úgyis álmos vagyok...
35 heteske

Nyáron lennének jók a szabadtéri rendezvények.
Nem túl füstös helyre, pl egy éttermi táncolásra, élőzenés helyre el lehet menni.
Egy ismerősömet a táncolásból vitték be szülni, az anyukájának nem merte elmondani, és kérdezte tőle az anyukája, hogy minek festette ki magát a szüléshez:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!