Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen jár valaki szórakozni...

Terhesen jár valaki szórakozni? Ha igen hova?

Figyelt kérdés
2008. nov. 4. 14:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Zajos, füstös helyre semmiképp nem megyek.
2008. nov. 4. 14:55
 2/11 A kérdező kommentje:

zajos, füstösre én se mennék :D

azért kérdem :D

2008. nov. 4. 14:56
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Terhesen disco kilőve! Marad a mozi, étteremben egy jó vacsora, mindig akad hétvégén egy két érdekes program, kiállítás. El lehet menni vidékre kirándulni, csavarogni. Barátnőkkel cukrászdába, kávézóba be lehet ülni, s jókat beszélgetni.
2008. nov. 4. 14:58
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Mi is vacsizni szoktunk elmenni minden szombaton a baratokkal,vagy pizzazni,de valahogy most a vege fele mar jobban esik hazhoz rendelni a pizzat....

...a nyaron kimentunk falu napokra ,ott is setaltunk 1 kicsit es kajaltnk...de most erren nincs lehetoseged gondolom...

Udv 35 hetes pocis

2008. nov. 4. 15:16
 5/11 anonim ***** válasza:
84%

Én is jobban szeretek otthon ülni,mert eleinte mikor kiindultam valahovà,hirtelen zavart a nagy tömeg,féltem hogy valaki fellök,az uton 100 méterröl éreztem ha valaki szivart szivott,és akkor majd elhànytam magam,ràadàsul màr a làbam se birja a menetet.

Inkàbb itthon vagyok,dvd filmet nézek a meleg àgybol,meg jokat alszok,eszek:)

De ha mégis valahovà menökém van,akkor a mozit vàlasztanàm,ott ugye tilos a dohànyzàs,meg ülni kell.de egy nemdohànyzo étterem se lehet rossz.

2008. nov. 4. 15:41
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszaitokat!!!
2008. nov. 4. 15:46
 7/11 anonim ***** válasza:
39%

Én abba a sörözőbe járok, ahova eddig is, csak most nem este 9-től, hanem "hétvégi délutáni matiné", amíg még üres a söröző, és még nem dohányoznak és nem megy a zenegép.

De így legalább ugyanúgy tudok találkozni a barátaimmal, mint eddig, csak korábban :)

Este 10-kor már úgyis álmos vagyok...

35 heteske

2008. nov. 4. 16:15
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Nyáron lennének jók a szabadtéri rendezvények.

Nem túl füstös helyre, pl egy éttermi táncolásra, élőzenés helyre el lehet menni.

Egy ismerősömet a táncolásból vitték be szülni, az anyukájának nem merte elmondani, és kérdezte tőle az anyukája, hogy minek festette ki magát a szüléshez:-)

2008. nov. 4. 17:13
 9/11 anonim ***** válasza:
17:13, de jót röhögtem :)
2008. nov. 4. 17:33
 10/11 A kérdező kommentje:
:D
2008. nov. 4. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!