Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki melyik terhesvitamint...

Ki melyik terhesvitamint szedi és miért?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsiságból kérdezem, amolyan amatőr közvéleménykutatás. :)

Én a DM Das Gesunde Plus A-Z Mama tablettát és hozzá Das Gesunde Plus Omega 3 halolaj kapszulát szedem, mert elég sok vitamin van benne, tökéletes a vérképem, nem okoz hányingert, sem pedig székrekedést és 2 havi adag csak 900 Ft. Az omega 3 kapszulát a védőnőm javasolta.

Elsővel a Gravidát próbáltam, mert ár-érték arányban jónak bizonyult, mindent tartalmaz, viszont hányingert, gyomorfájdalmat és komoly székrekedést okozott, így kb. csak a 18. hétig tudtam szedni, utána már nem bírtam tovább szenvedni.

Ti melyik terhesvitamint szeditek (ha szedtek) és miért döntöttetek mellette?

2018. szept. 25. 13:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
42%
Femibion, es tökéletes a vérképem, 37 hkm.
2018. szept. 25. 16:08
 12/23 anonim ***** válasza:
Gravida. Ez tűnt a legjobbnak a hatóanyagok és a mennyiségek alapján. Az első pár hónapban emélyegtem tőle kicsit, de mivel elmúlt, ezt folytattam.
2018. szept. 25. 18:26
 13/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

(Légyszi ne pontozzátok le a válaszadóimat, most nincs jó vagy rossz válasz!)

2018. szept. 28. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
59%
Femibion, jó, hogy halolaj kapszula is van mellé, na meg folát van benne, ami jobban szívódik fel, mintha csak folsavat tartalmazna.
2018. szept. 28. 19:59
 15/23 anonim ***** válasza:
74%
Trimeszter. Ismerősöm ajánlotta, ezt szedte és nagyon dícsérte. Nem bántam meg, mindig is baj volt a vérképemmel, de most tökéletes :)
2018. szept. 30. 07:59
 16/23 A kérdező kommentje:
Igazán kíváncsi lennék a lepontozó(k) motivációjára. Sokan azért nem válaszolnak, mert állandóan lepontozzák őket. :(
2018. okt. 3. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a legtöbb embert nem érdekli, hogy lepontozzák, legalábbis engem nem. Itt a lepontozó egyértelműen terhes vitamin ellenes, és mivel nem látható bátran nyomkodja a piros kezet. Ne törődj vele kérdező a legtöbb kérdésnél ez megy.
2018. okt. 3. 21:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Akkor is szomorú, hogy egyesek így fejezik ki a véleményüket. Írhatták volna azt is, hogy nem szednek semmit, mert nem hisznek benne vagy mert drága vagy mit tudom én, de az is hasznos válasz. De lepontozgatni egy olyan kérdésre adott választ, ahol nincs helyes és helytelen... :(
2018. okt. 7. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
Szia! Én Elevittel kezdtem el is múlt a hányinger/hányás tőke, ezután jött a Femibion, a 2.trimesztert megint Elevittel kezdtem ebben is van Omega 3..., de cserélgetni fogom a típusokat megint ;). Tökéletesen vagyok, semmi székrekedés...sőt inkább az ellenkezőjével van bajom :D nem nagyon hízok, nincs hatalmas étvágyam, vérképem szinte tökéletes.
2018. okt. 7. 18:05
 20/23 anonim ***** válasza:
Magnofolsav, c vitamin, az oriflame - nőknek gyártott vitaminját (nagyon jó), jutavit,folsav, d vitamin, magnerot, tőzegáfonya, meg volt még egy de elfelejtettem a nevét (15000 körül mozog árban)
2018. okt. 8. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!