Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki meddig szedte/szedi a...

Ki meddig szedte/szedi a terhesvitamint? Hány hetes koráig? Ha már nem szeded akkor mit szedsz helyette?

Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 10:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Végig szedtem.
2013. máj. 17. 10:07
 2/11 anonim ***** válasza:
én a 6. hónapig szedtem,utána csak a vasat és magnéziumot, azt is orvosi tanácsra
2013. máj. 17. 10:10
 3/11 petera6 ***** válasza:
12. hétig, akkor is csak 2 naponta. Utána meg 2-3 naponta kalcium, meg ha szükségét érzem magnézium.
2013. máj. 17. 10:13
 4/11 Tunde1983 ***** válasza:
en januarban tudtam meg, hogy babas vagyok. attol a perctol (6. het) mindennap szedtem majus elejeig(20. het s par nap). mikor elfogyott a megvasarolt doboz, ugy dontotteem, nem szedem, most mar lehet kapni elegendo friss zoldseget, gyumolcsot, s ugy gondoltam inkabb termeszetesen jussunk hozza a vitaminokhoz, nyomelemekjez, mint a szintetikus valtozat. de azert megkerdeztem a nogyogyaszomat, vedonomet is, es mind ketten helyeseltek a dontesemet. boldog babavarast. 22. hkm
2013. máj. 17. 10:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Végig szedni fogom és szoptatás alatt is.
2013. máj. 17. 10:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Végig szedem és még szülés után is addig, amíg el fogy a dobozzal. A védőnőm azt mondta, hogy szedjem végig, és a környezetemben lévő kismamák azt tanácsolták, hogy szoptatás alatt is nyugodtan szedjem. Emellett persze rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek.
2013. máj. 17. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nem szedek terhesvitamint. Napi 3mg folsav + ha kell magnézium.
2013. máj. 17. 10:47
 8/11 anonim ***** válasza:
én a 12. hétig szedtem + folsavat. Azután (orvosi tanácsra) csak Magnézium, Vas és Calcium D Sandoz! Nekem azt mondta az orvosom,h a többi vitamin már felesleges. Jah és ráadásul 2 órát ki kell hagyni 2 vitamin beszedése között, mert zavarják egymás felszívódását. Szóval szerintem emiatt is jobb csak így szedni. Gyönyörű, erős és egészséges kisbabám született majdnem 4 kilós :) De azért te is kérdezd meg az orvosod (ha van) és ha megbízol benne, fogadd meg a tanácsát! Jó babavárást!
2013. máj. 17. 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:
12. hétig mindennap szedtem, utána heti 2-3 szemet, ahogy eszembe jutott+ mg
2013. máj. 17. 11:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Femibiont szedtem szülésig végig. Az utolsó hónapban szedtem magnéziumot is, mert mindenki macerált, hogy hát lehetne szedni...de nem mondták miért is kellene. Nem keményedtem, nem vizesedtem, az eredményeim mindig tökéletesek voltak. Úgyhogy az utolsó hónapban szedtem, mert már untam hallgatni őket.
2013. máj. 17. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!