Halvány rózsaszín folyás mi lehet?
Mivel általánosságban anyáztál mindenkinek,természetes hogy magamra is vettem,mint gondolom mások is.
Az enyém a 22.válasz volt,áruld már el mi volt benne putris?
Normálisan kérdeztem hogy merre laksz hogy ilyen az eü,és szerinted ez putris.
Több válasz is érkezett a kérdésedre,melyek valóban segítő szándékúak,aggódtak érted és a kicsiért,ami pedig az utóbbi válaszaid voltak igazán bicskanyitogatóak,nem gondolod?Mindenesetre érdekes egy megnyilvánulás volt részedről...
Semmi olyat nem írtam amiből arra következtethettél volna hogy hazugnak tartalak,szóval nem is értem ezt a felvetésedet.
Nem ház számot kértem,mikor azt kérdeztem hol laksz,csak egy településnevet,de úgy látom nehezen megy az értelmezés.De igazad is van,nincs hozzá közöm.
Bár a kérdésedhez sem,hiszen ha valaki annyira sötét mint az éjszaka,annak hiába ír bármit is az ember,úgysem fogja felfogni hogy miről is beszél a másik.
De itt még mindig a segítő szándékról szól az egész és a te megnyilvánulásodról.
Hogy mindenkiben csak a rosszat látod,bármit is írnak neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!