Halvány rózsaszín folyás mi lehet?
Figyelt kérdés
8 hetes 3 napos terhes vagyok. Tegnap este vettem eszre a wc papiron hogy halvany rozsaszon szinu folyasom van kicsit megijedtem de nem gorcsolt a hasam. Ma reggel ismet a wc papiron ugy ezt vettem eszre. Baj lehet?2018. szept. 25. 10:04
1/34 anonim válasza:
Szia
Lehet, hogy progeszteron pótlásra lenne szükséged. Menj dokihoz szerintem mindenképp
2/34 A kérdező kommentje:
Az a baj 9-ig rendelt a haziorvos. :(
Maximum este tudnek menni az ugyeletre
2018. szept. 25. 10:07
4/34 anonim válasza:
Szerintem a nőgyógyászodat hívd fel, nem háziorvoshoz kéne menni.
6/34 anonim válasza:
Szexeltetek tegnap? Tudom semmi közöm hozzá, csak mi úgy jártunk, hogy szex után vérezni kezdtem mentünk azonnal orvoshoz, mert azt gondoltam vetélek.Az orvosnak ez volt az egyik első kérdése.Ha nem szexeltetek és esetleg erősödne még ha nem is görcsölsz menj az ügyeletre.
7/34 A kérdező kommentje:
Nem nem szexeltunk.
Vedono esetleg tud ebben segiteni?
2018. szept. 25. 10:29
8/34 A kérdező kommentje:
Nincs nogyogyaszati ugyelet
2018. szept. 25. 10:30
9/34 anonim válasza:
A legközelebbi kórház sürgősségi nőgyógyászatára menj be azonnal.
Akár vetélés is lehet.
10/34 anonim válasza:
8 Mindig van ügyelet a nőgyógyászaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!