Halvány rózsaszín folyás mi lehet?
Lányommal ugyanígy jártam. 7 hetes volt mikor elkezdtem vérezni. Bementünk a Sote I-re ügyeletre,ott megnézték hogy minden rendben van-e vele. Kaptam hormonpótlást amit a 12.hétig kellett szednem. Szedése ellenére végíg véreztem a 12.hétig.
Ha nem szedtem volna lehet nem maradt volna meg.
Úgyhogy szerintem menj el nőgyógyászhoz, ha nincs akkor ügyelet. Nem fognak elküldeni, az ilyet komolyan veszik. Te is vedd komolyan.
A védőnőd egy felelőtlen idióta! És ha elvetélsz, mit mond?!
Menj be a kórházba. Barátnőmnek adtak ugyanerre gyógyszert.
Hilyeseget beszel a vedonod.
Ez nem igy mukodik.
Sok-sok oka kehet a verzesnek (mert ez verzes, attol, hogy rozsaszin “csak”).
Nekem pl 11 hetesen volt, alig valami, en mentem egybol orvoshoz, de mar csak azt allapitottak meg ultrahangon, hogy ket hete elhalt az embrio. Esett mar a hormonszint, azert kezdtem picit verezni, igy kezdodott a veteles.
Olyan is volt, hogy a baba elt es virult, megis volt pecsetelo verzesem, lent kezdett el megtapadni a placenta, amiatt vereztem. Kimelo eletmodra kellett valtanom emiatt, abbahagyni a kocogast, stb, szoval nem mentem feleslegesen orvoshoz.
Nem tudom hol elsz, de biztosan van valahol nogyogyaszati rendeles, vagy ugyelet, surgossegi. Oda kellene menned.
Ugyelet van csak es ennyi de ott nem csinalnak semmit max ha 40 fokos lazad van adnak egy szurit vagy felirnak egy receptet hogy holnap valtsd ki.
Nogyogyaszati ugyelet...?!! Almodnánk rola csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!