Hüvelyi ultrahangra az apuka is bejöhet?
Persze, hogy bemehet. Nálunk is bent volt a férjem.
Viszont nem hiszem, hogy örülni fog a doki, ha ilyen extra kívánságokkal előállsz, hogy pl. takarjanak le...
De nem is értem, hogy miért van szükség erre a párod jelenlétében. Látott már párszor nem? Azt meg ő is felfoghatja, hogy ez a vizsgálat mivel jár.
Mi lesz akkor a szüléskor?
2008. nov. 4. 13:50
Szio!
szegedi vok énis,de én a Máv-rendelöben voltam,s ott azt mondta a nődoki,hogy a hüvelyi UH-ra (ezt a 12.hétig csinálnak) nemszoktak be engedni mást,akkor még ugyis csak egy szem borsot látni,csinált pillanatképet az UH géppel,s felöltöztem,s akkor behivta a párom......
Üdv 16heteske
2008. nov. 4. 13:52
3/11 A kérdező kommentje:
Ez nekünk is jó lenne, ha apa a képet láthatná! Értem az első válaszolót, és igaza is van. De az én párom nem igazán szeretné azt látni, hogy egy másik férfi matat bennem, mégha az az orvosom is. Lehet, hogy ez hülyeség, de ez van! :) Az uracskám már csak ilyen! :)
szia!
én sajna nem vihettem be akkor a páromat, de a kamerás mobil nálam volt és a szívveréstől kezdve a képekig minden hogy megörökitettem a babucit, hogy apucija is lássa. :D
2008. nov. 4. 14:15
Szia
Én is a Vasas Szent Péterbe járok. Nálunk nem jött be a párom. Én vittem a telefont és azzal lefotóztam a babát így most ő is látja, neki is meg van a telefonján :)
Velem majd a 16 hetesre jön, mert az már hasi lesz.
Kihez mész?
2008. nov. 4. 14:31
6/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Dr Hernádi Gyulához megyek. Ez a kamerás dolog jó ötlet! A fényképezőgéppel is fel lehetne venni! :)Köszönöm a válaszokat, jó babázást mindenkinek!
Szia!Kórházanként változó,de talán egy-egy orvos is másképp gondolkodik erről.Nálunk minden egyes UH-n jelen volt a párom.Konkrétan nem láthatott semmit a vizsgálatból,mert a fejemnél lévő széken csücsült,ami viszont mindenütt így lenne helyes.Persze ha odabámult volna a lábaim közé,biztosan kellemetlen lett volna mindenki számára....a te párod sem kell,hogy emiatt aggódjon,hiszen tudjátok,hogy miért vagytok ott a rendelőben!Üdv!
2008. nov. 4. 14:36
ha nem tudná elviselni a párod hogy doki matat benned akkor miért ragaszkodsz ahhoz hogy pont a hüvelyi uh-ra bemenjen!a hasira természetes de hüvelyire ne vidd be magaddal.mi lesz ha majd szülsz?csak azért kérdem mert ott a doki aztán kívűl-belül lát mindent!
2008. nov. 4. 15:05
9/11 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy mindenáron be akarom vinni! Ha nem jön be, úgyis jó, csak legalább képet akarok neki mutatni. Nem értem, ezen miért kell így felháborodni. A szülés meg messze van még. Régen sem mentek be a férfiak a szülésre. majd eldöntjük, hogy ő bejön-e. Ma már mindenki természetesnek veszi, hogy az apák is bent vannak. De mi van ha ÉN nem akarom, hogy bent legyen? Ha nem akarom, hogy mindent lásson.
Én elmondtam előre a páromnak,hogy hogy is néz ki egy ilyen vizsgálat és azt mondta,nem zavarja egyáltalán a dolog,így bejött velem.A dokim is azt mondta,h nyugodtan jöjjön,mert sok apuka be szokott menni ilyenkor is. A köv. uh-m már hasi volt,de mivel előtte megvizsgált, nem kellett felöltöznöm,csak gyorsan átültem az uh-s asztalra és úgy csinálta az uh-t.Nagy élmény volt látni,ahogy fickándozott a babánk és együtt tudtuk meg a nemét is. A férjemet kérdeztem,nem zavarja-e mert nem akarom,h utána máshogy nézzen rám, de azt mondta h természetes dolog, és neki nagyon fontos,h ő is láthassa a kicsit. Beszéld meg a pároddal és ha ő nem akar bemenni,az sem baj, kérj képet,ha lehet.
2008. nov. 4. 17:35
Kapcsolódó kérdések: