Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nálatok is előfordult hirtelen...

Nálatok is előfordult hirtelen szèdülès hőingadozással?

Figyelt kérdés
19 hetes
2018. szept. 21. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen volt, ilyenkor leesett a vérnyomásom.
2018. szept. 21. 16:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Reggel felállás után törtènt. Szèdültem leizzadtam lefeküdtem pár perc elmúlt szerencsère de elèg volt ahhoz hogy megijedjek azóta nem volt ilyen.
2018. szept. 21. 16:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Első terhessegem alatt volt többször is.es mindíg a lehető "legjobb"helyen:posta,dm,bank,bolt....stb.hirtelen izzadás,szédülés,kezdett elsötétülni a világ.ha nem ülte volna le azonnal elájultam volna.amikor a postán kapott el,olyan rosszul lettem,olyan erőteljes tüneteim voltak,hogy kimentem a posta elé,le kellett üljek egy padra,és szó szerint pólóig kellett vetkőzzek úgy levert a víz,és csak úgy lettem jobban.mindezt február kellős közepén,minuszb5 fokban.rettenetes volt.onnantól kezdve boltba is alig mertem elmenni egyedül.hoy mitől voltak ezek a rosszullétek?a mai napig nem tudom.a védőnő annyit mondott rá,hogy vagy a vérnyomásom vagy a vércukrom esett le ilyenkor hirtelen.
2018. szept. 21. 16:58
 4/7 A kérdező kommentje:

De a babának nem árt ugye?

A vèdőnővel beszèltem ő a vèrcukorra gyanakodott vagy a frontra.

2018. szept. 21. 17:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A babának nem árt.
2018. szept. 21. 17:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a megnyugtató válaszaitokat.
2018. szept. 21. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

A terhesség első harmadában volt nekem ilyen az első terhessénél!

Az ok nálam az volt hogy nagyon leesett a vérnyomásom vagy a vércukorom!

Nem a front! Volt olyan is hogy fekvő állapotból hirtelen felpattantam, na az is csinálhat ilyet!

2018. szept. 21. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!