Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mint ha kést szúrnának a...

Mint ha kést szúrnának a hüvelyembe?

Figyelt kérdés

11 hetes terhes vagyok, neha úgy érzem, mintha egy késsel belémszúrnának ottlenn. Hol hüvelybe, hol feljebb. Már párszor éreztem ilyet, egy pillanatra fáj.

Felhívtam a dokim, azt mondta jövőhét kedden úgyis megyek, megbeszéljük, ne aggódjak.

Ez mitől lehet? Más is tapasztalt már ilyet?

2018. szept. 21. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első 2 trimeszterbe volt.Sőt a végbelembe is kisugárzott(valahol azt olvastam, hogy az vetélés jele is lehet), teljesen gond mentes egészséges terhességem volt és semmi baj nem történt.Ne aggódj!
2018. szept. 21. 13:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első trimeszterben volt néha ilyen érzésem, aztán elmúlt.

A harmadik trimeszterben visszajött. Nagyon erősen és ahogy az előttem lévő is írta: a végbelembe és a combomba is kisugárzott.

Mindenki koraszüléssel és nyíló méhszájjal fenyegetett, nagyon megijedtem, bementem a dokimhoz, de szerencsére semmi baj sincs.

Ha ideges vagy és biztosra akarsz menni, akkor nézesd meg magad az orvosoddal, de nem kell megijedni és a legrosszabbra gondolni.

Boldog babavárást!

2018. szept. 21. 14:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen az elso terhessegemnel el is ment a baba , a masodiknal is ugyanugy elkezdett szurkalni mintha kest szurtak volna a mehszajamba egy pillanatra de hála istennek semmi gond nem volt most 6 honapos epp alszik.

Ha nagyon felsz menj be ugyeletre szedj magneziumot .😊

2018. szept. 21. 15:24
 4/5 A kérdező kommentje:

Elkezdtem barnázni is, így ügyelet lett.

A 11 hetes babám igazából 12 hetes és makk egészséges :)

2018. szept. 21. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szuper😊
2018. szept. 21. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!